AMATEURVOETBAL

Gerrit Volkers per 1 januari a.s. algemeen-directeur

EMMEN - Gerrit Volkers lost per 1 januari aanstaande Henk Eising af als algemeen-directeur van FC Emmen. Volkers maakte eerder van juli 1994 tot november 1997 en juli 1998 tot en met januari 2002 deel uit van het bestuur van Emmen.
Reageer!

Hoofdtrainer Gerrie Benes van Drenthina verlengt contract

EMMEN - Gerrie Benes is ook in het seizoen 2010/2011 trainer van de zaterdag tweedeklasser Drenthina. De succesvolle oefenmeester bereikte met de club overeenstemming over verlenging van zijn verbintenis. Benes is thans 2 seizoenen werkzaam bij de club uit Emmen.
Reageer!

EHS'85 te sterk voor SVBC

EMMERSCHANS ? In de zondag 5e klasse F deed EHS?85 goede zaken door op eigen veld met 4-1 te winnen van SVBC. Vanaf het begin werd met goed voetbal de ploeg uit Barger Compascuum onder druk gezet en dat leverde in de 11e minuut de eerste verdiende treffer op. Bjorn Nijlandnam een voorzet vanaf links in een keer op de slof. 1-0. Tien minuten later was het Richard Fuhler die zijn ploeg op een mooie 2-0 voorsprong zette. SVBC wist zich tot dat moment geen echte kansen uit te spelen. Een kwartier voor de rust werd de wedstrijd eigenlijk al beslist door Dennis Schepers die de bal uit een hoekschop bij de eerste paal binnenschoot. 3-0.
Reageer!

Henderikus Mulder blijft bij Valther Boys.

VALTHE - Trainer Henderikus Mulder heeft zijn contract met Valther Boys met een vierde jaar verlengd. Zowel de in Nieuw Amsterdam wonende Mulder als het bestuur en de 1e selectie-spelers zijn tevreden over de onderlinge samenwerking. De club is de afgelopen twee jaar sportief met een opwaartse stap bezig en doet dit seizoen zelfs mee in de strijd om de bovenste plekken in de 5e klasse. Promotie naar de 4e klasse zou een mooie bekroning op de onderlinge samenwerking zijn. Tevens een unicum in Valthe; nog nooit heeft de vereniging in competitieverband op 4e klasse ? niveau gespeeld.
Reageer!

Weer vroege tegengoals voor FC Emmen

EMMEN - Het aloude probleeem van de vroege tegengoals heeft FC Emmen in de derby tegen BV Veendam de das omgedaan. De Veendammers scoorden in de 4e minuut van de eerste helft en de 2e minuut van de tweede speelhelft en voegden daar na ruim een uur spelen nog een derde goal aan toe. FC Emmen kon daar niets tegenover stellen.
Reageer!

Azing Griever volgt Volkers naar FC Emmen

VOETBAL - Als Gerrit Volkers zijn verwachte 'Ja-woord' geeft aan FC Emmen om de nieuwe algemeen directeur te worden, dan wordt Azing Griever de nieuwe technisch manager van de Drentse club. Dat liet de 64-jarige oud-trainer van onder andere FC Emmen en Veendam maandagavond weten op TV Drenthe. Volkers werd enkele weken geleden benaderd om de vertrekkende Henk Eising op te volgen en naar alle verwachting hakt de oud-Rabobank-directeur vanavond (dinsdag) de knoop door. "Ik wil eerst nog een aantal sponsors spreken voordat ik in het avontuur stap. Ik wil een goed gevoel hebben en ook krijgen van de achterban. De signalen zijn tot nu toe in ieder geval positief", aldus Volkers.
Reageer!

FC Emmen trapt derde periode af in Veendam

VEENDAM - FC Emmen start de derde periode met de uitwedstrijd tegen BV Veendam. Altijd al een zware klus maar dat is maandagavond gelet op de stand op de ranglijst zeer zeker het geval.
Reageer!

Ruime overwinning Emmen D1 op zfc Zuidlaren

EMMEN - Emmen D1 won zaterdagmiddag in Zuidlaren met 5-0 van ZFC Zuidlaren. Yannick van Duyn en Roderick Zeilstra scoorden elk twee keer en Jorg Scherpen zorgde nog voor rust voor de zesde treffer. Lees voor een volledig verslag de avonturen vanEmmen D1.>
Reageer!

Sp. Zweeloo in top drie na eerste uitwinst in 4C

ONSTWEDDE ? Het vlaggenschip van Sportclub Zweeloo staat in de top drie van de vierde klasse C. De eerste uitwinst tijdens de huidige competitie is een feit, want gastheer VV Onstwedder Boys werd zaterdag bedwongen (1-3). Anne Hajes scoorde twee keer, maar ook Thomas Wolting deed in de slotfase een duit in het zakje. De voorsprong op de zesde positie - de play-off plaats die aan het einde van de rit dus geen recht geeft op directe promotie - is halverwege de competitie vijf punten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda