AMATEURVOETBAL

SC Angelslo weet opnieuw uitwedstrijd niet te winnen

ELIM - Afgelopen zaterdag moest SC Angelslo uit naar Elim en werd met een 3-1 nederlaag naar huis teruggestuurd. Het was een wedstrijd met een speciaal tintje voor Angelslo-trainer Johan Hollen. Hij moest het opnemen tegen de club, waarmee hij het vorige seizoen promoveerde van de 5e naar de 4e klasse. Motivatie genoeg, maar die was alleen aanwezig bij de ploeg uit Elim. Vanaf het begin was het Elim dat voetbalde. Angelslo kwam er niet aan te pas en moest al in de 7e minuut de 1-0 incasseren. Door de slappe verdediging kon Elim op links doorkomen en de bal binnenschuiven. Angelslo was gewaarschuwd, maar dit drong niet door tot de spelers. Angelslo kwam op alle fronten tekort en moest nog voor de thee tegen een 2-0 achterstand aankijken.
Reageer!

Beloften voor derde keer op rij succesvol

Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft voor de derde keer op rij een overwinning geboekt. Ditmaal was de ploeg van trainer Johnny Jansen te sterk voor Jong NEC. Net als vorige week was ook nu Tarik Elyounoussi de matchwinner. Zijn doelpunt in de 58e minuut bleek voldoende voor opnieuw drie punten. De wedstrijd werd voor duizenden meest jeugdige toeschouwers in het Abe Lenstra stadion gespeeld.
Reageer!

EHS?85 vlak voor tijd gestaakt

EMMERSCHANS - EHS ?85 tegen Veelerveen stond op het programma. De mannen van EHS ?85 waren gewaarschuwd want Veelerveen is aardig op dreef de laatste weken. Zo wonnen de gasten hun laatste twee duels met groot overmacht. In de eerste helft was er van een overwicht van de gasten weinig sprake alhoewel hun acties wel gevaarlijker waren dan die van EHS ?85. Het meeste gevaar van de thuisploeg kwam voort vanuit standaard situaties. De gasten waren daarentegen wat beter in de combinaties maar het gevaar kwam vaak niet verder dan de zestien meter daarom dan ook een ruststand van 0-0.
Reageer!

Nipte overwinning DVC'59 op KSC

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 behaalde een belangrijke 1-0 overwinning op KSC. De voorsprong op de nummer elf uit Schoonoord bedraagt nu zeven punten, terwijl rode lantaarndrager Weerdinge nog maar een punt heeft. Met negen punten heeft DVC?59 zelfs aansluiting met de subtop. Dat DVC?59 de volle buit in Nieuw-Dordrecht hield was op basis van de tweede helft verdiend. De eerste helft gaf matig voetbal te zien. Wel was KSC aanvallend iets gevaarlijk. Tegenover een afstandschot van Nick Wanders dat ruime overging stelde KSC kansjes van Dennis Alting, Jans Nijboer en Paul Kindermans. Beste mogelijkheid was voor Sander Schuiling. Hij stifte de bal over doelman Richard Menzen, maar Robert Lohuis bracht op de lijn redding door de bal weg te koppen.
Reageer!

Technisch manager Thiemo Meertens maakt weg vrij

EMMEN - Technisch manager Thiemo Meertens legt per direct zijn functie bij FC Emmen neer. De slechte resultaten van FC Emmen maar vooral het gebrek aan vertrouwen van buiten de club liggen aan deze beslissing ten grondslag. ?De afgelopen weken is er te pas en te onpas door diverse personen van buiten de organisatie kritiek geweest op mijn functioneren en op de organisatie. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het gebrek aan vertrouwen mijn functioneren in de weg staat en het beter is de weg vrij te maken voor deze mensen zodat zij op kunnen staan en het stokje van me over kunnen nemen?, aldus Meertens. FC Emmen respecteert het besluit maar betreurt het vertrek van Thiemo Meertens.
Reageer!

50 kinderen gratis naar KNVB Voetbaldagen

HEERENVEEN - Vijftig kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen krijgen de komende maanden de kans om te voetballen. Het Jeugdsportfonds en de KNVB maken het mogelijk dat deze kinderen gratis kunnen deelnemen aan de KNVB Voetbaldagen. In het noorden doen er vanaf dinsdag 20 oktober acht van deze kinderen mee aan de voetbaldagen bij GVAV-Rapiditas.
Reageer!

VEV geeft de wedstrijd in de 1e helft weg

Dalerpeel - VEV moest uit naar NKVV en i.pv. van de tegenstander van af de 1e min. onder druk te zetten, speelden de gasten als verlamd. Het was ??n al desorganisatie in de anders zo hechte en solide verdediging. Al in de 9e min. moest men daar tol voor betalen, een geheel vrijstaande speler van NKVV ontving de bal en kon simpel de 1 - 0 binnen tikken. Ineens was VEV wakker, Erik Foekens ging er op links vandoor, werd binnen de 16 neer gelegd maar kreeg ten onrechte geen strafschop van de slecht fluitende arbiter. Even later mooie combinatie van VEV en de bal komt bij Michel Sibum, die maar net over schiet.
Reageer!

SVBO zat blijft koploper

Barger Oosterveld, Nieuw Balinge begint sterker aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste goede mogelijkheid. Kroezen komt vrij voor het doel, maar schiet naast. Na tien minuten kantelt het wedstrijdbeeld, SVBO neemt de overhand en krijgt kansen. Mazenier speelt Veringa aan, deze kapt twee man uit en puntert de bal, ? la ronaldinho, knap in de rechterhoek 1-0. Even later is het weer Mazenier die na een knappe actie Scholte Albers bereikt, deze schiet op de keeper, vervolgens is het alsnog Mazenier die de rebound binnenwerkt 2-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda