AMATEURVOETBAL

SVV?04 afgetroefd door Zwartemeerse Boys

SCHOONEBEEK - Zwartemeerse Boys behaalde zondag een terechte 2-0 overwinning op een mat SVV ?04. Uit vier wedstrijden haalden de Schoonebekers de volle buit 12 punten, maar tegen de boys uit Zwartemeer was dit niet te zien. Trainer Wilbert Arends zag net voor de wedstrijd Marco van de Veen afhaken terwijl in de wedstrijd van vorige week tegen KSC, Frank Schoemakers uit de wedstrijd geschopt werd. Dit betekende dat op het middenveld diverse aanpassingen aangebracht moesten worden dat helaas voor SVV?04 niet goed uitpakte.
Reageer!

Jeffrey Witvoet levert contract in bij EHS?85

EMMERSCHANS ? Een aantal moeilijke punten ware voor trainer Jeffrey Witvoet een reden om zijn contract bij EHS?85 in te leveren. Enerzijds nemen drukke werkzaamheden in zijn eigen bedrijf steeds meer tijd in beslag en anderzijds was hij niet tevreden dat hij zijn spelers niet aan het voetballen kon krijgen. De instelling van de spelers was ver te zoeken zodat de echte chemie tussen de partijen ontbrak. Voorzitter Geert Emmens bestreurde de beslissing van Witvoet, maar respecteerde het wel. Er zijn inmiddels wel al namen op tafel gekomen, maar contacten zijn er nog niet met een eventuele nieuwe e trainer.Bert Siersma en Jan Holman zullen de selectie voorlopig gaan begeleiden.
Reageer!

FC Emmen pakt eerste drie punten

EMMEN - FC Emmen heeft middels een verdiend 3-1 resultaat de eerste overwinning van het seizoen binnen. Man van de wedstrijd was nieuweling Milos Malenivic die twee treffers voor zijn rekening nam. Met twee nieuwelingen, Guus de Vries en Milos Malenevic, in de basis die dit seizoen nog geen minuut hadden gespeeld begon FC Emmen wat onzeker aan dit duel. De gasten uit Apeldoorn bouwden zelfverzekerherd op en kwamen enkele malen gevaarlijk in het Emmer strafschopgebied. Toch viel de 0-1 een beetje uit de lucht want die kwam op naam van de 35-jarige centrale verdediger Olaf Lindenbergh die zo maar door het midden mocht opstomen en doelman Agil Etemadi van afstand klopte.
Reageer!

Johan Piening op non-actief

NIEUW DORDRECHT ? De aan zijn eerste seizoen bij DVC?59 werkende Johan Piening is door het bestuur op non-actief gesteld. In het belang van alle partijen wilde voorzitter Albert Vos geen uitleg geven wat de reden van dit ontslag is na slechts vier wedstrijden in deze nog jonge competitie. Wie of voorlopig de taak van de ontslagen trainer zal waarnemen kon nog niet worden gezegd.
Reageer!

Erik Voskuil weg bij Weerdinge

WEERDINGE ? Erik Voskuil, trainer van vv Weerdinge, is donderdagavond na onderling overleg tussen bestuur en trainer geen trainer meer van vv Weerdinge. Nadat de groep eerder deze week voor een deel haar vertrouwen in de trainer heeft opgezegd werd donderdag deze beslissing genomen. Voskuil had ook het gevoel dat met deze volgens voorzitter Jan Busscher toch wel lastige groep, niet verder te kunnen omdat de chemie gewoon ontbrak. Het bestuur zal nu naarstig op zoek moeten naar een nieuwe trainer. Egbert Pol zal voorlopig de honneurs waarnemen tot dat er een nieuwe trainer si aangetrokken.
Reageer!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen begint vrijdagavond aan de tweede periode met de thuiswedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn. Het gaat dat doen zonder de geblesseerde Roy Stroeve maar met de aanwinsten Milos Malenovic en Guus de Vries.
Reageer!

Geslaagde middag bij Promens Care

COEVORDEN - De selectie van FC Emmen is woensdag op bezoek geweest bij Promens Care in Coevorden in het kader van de Sportief tour 2010. Cli?nten van Pontes en kinderen uit Coevorden kregen de gelegenheid om te sporten met en tegen de complete selectie van FC Emmen.
Reageer!

FC Emmen vrijdag tegen AGOVV Apeldoorn

EMMEN - FC Emmen begint vrijdagavond aan de tweede periode met de thuiswedstrijd tegen AGOVV Apeldoorn. Het gaat dat doen zonder de geblesseerde Roy Stroeve maar met de aanwinsten Milos Malenovic en Guus de Vries. Of AGOVV Apeldoorn een geschikte tegenstander lijkt om de eerste driepunter van het seizoen binnen te halen is de vraag. De formatie van trainer John van den Brom is momenteel aan het beste seizoen bezig nadat het zeven jaar geleden toe trad tot het betaalde voetbal. Maar bij FC Emmen leeft uiteraard de hoop dat de negatieve reeks eindelijk wordt doorbroken.
Reageer!

DVC'59 zet trainer Johan Piening op non-actief

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met trainer Johan Piening verbroken. Piening was slechts vier wedstrijden werkzaam bij de vierde klasser uit Nieuw-Dordrecht. Met twee nederlagen en twee overwinningen staat DVC?59 op de zesde plaats. Volgens het DVC?59 bestuur was er sprake van een onwerkbare situatie. Meer wilde voorzitter Albert Vos er niet over zeggen in het belang van alle partijen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda