AMATEURVOETBAL

Raimon Benjamins keept 100e wedstrijd voor Hoogeveen

HOOGEVEEN - Keeper Raimon Benjamins heeft zaterdag in het met 1-2 verloren bekerduel tegen ACV zijn 100e offici?le wedstrijd in de hoofdmacht van Hoogeveen gespeeld. De doelman maakte in het seizoen 2002-2003 zijn debuut in de hoofdmacht van de toenmalig hoofdklasser. Dat gebeurde in de strijd om de KNVB-beker tegen VVOG. Benjamins was lange tijd reserve-keeper achter o.a. Dennis Schomaker. In 2005 verruilde hij Hoogeveen voor het Ommer OZC. Een jaar later keerde de inwoner van Kerkenveld echter terug en was hij de eerste keus voor de hoofdtrainers Jacob Botter en later Berry Zandink. Benjamins is naast doelman van het eerste elftal ook actief als jeugdco?rdinator.
Reageer!

WKE wint Super Cup Amateurs

BARENDRECHT - WKE kwam na een 0-0 ruststand in en tegen Barendrecht op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Martijn Doldersum. WKE scoorde daarna nog twee keer maar deze treffers werden wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Met n0g een kwartier te spelen komt de Super Cup steeds dichterbij.Na deze treffer van Doldersum beheerste WKE de wedstrijd en het was Robert Fik die met twee treffers de overwinning en de super cup veilig stelde. Later..... Zie fotoboek.
Reageer!

FC Emmen heeft Hans Denissen op proef

EMMEN - FC Emmen heeft momenteel Hans Denissen op proef. De 25-jarige oud-speler van Willem ll, RBC en MVV speelde het afgelopen seizoen op Cyprus. In juni en juli van dit jaar stond hij bij het Finse FC Haka onder contract en was recentelijk op proef bij Dynamo Dresden. Richmond Bossmann heeft een goede stageperiode bij FC Emmen achter de rug maar een beslissing over zijn wel of niet blijven is nog niet genomen.
Reageer!

FC Emmen-FC Den Bosch zonder doelpunten

EMMEN - FC Emmen en FC Den Bosch hebben ook in hun derde competitieduel niet kunnen winnen. Omdat ook de doelpunten uitbleven was de beginstand tevens de eindstand. FC Emmen trainer Harry Sinkgraven had naar aanleiding van het feit dat FC Den Bosch met twee spitsen speelt Timothy Cathalina naar het middenveld laten doorschuiven. Kevin G?rtz belandde daardoor op de rechtsbackpositie. In de beginfase had FC Emmen het af en toe wel lastig tegen de Brabantse formatie maar echte doelkansen had het optische overwicht van de gasten vooralsnog nog niet tot gevolg.
Reageer!

Zaterdag bekerduel tussen Hoogeveen en ACV

HOOGEVEEN ? Aanstaande zaterdag treffen op het sportpark van Hoogeveen twee voormalige amateurtoppers elkaar. Het bekerduel tussen Hoogeveen en ACV staat dan om 18.00 uur op het programma. Beide ploegen hebben een rijke historie. ACV is de hoogst geklasseerde Drentse ploeg in de eeuwige ranglijst van de hoofdklasse op zaterdag. Hoogeveen is nog altijd de beste ploeg op zondag. In het seizoen 1977-1978 streden beide ploegen om de algehele landstitel. De Assenaren trokken toen aan het langste eind.
Reageer!

Nipt verlies voor Sp. Zweeloo in oefenderby vol kansen

SCHOONOORD ? Sportclub Zweeloo heeft woensdag de oefenderby in buurdorp Schoonoord tegen zondagvierdeklasser VV KSC nipt verloren, 2-1. De fysiek sterke Schoonoorders vonden het net in de dertiende en 85e minuut. Twee minuten voor het laatste fluitsignaal van leidsman Jans Pronk deed Sp. Zweeloo iets terug via Mauro Dos Reis (en hoe). De Kiel Schoonoord Combinatie, die voor de gelegenheid in witte shirts speelde, en Sp. Zweeloo kwamen beide tot een tiental ? al dan niet grote ? kansen.
Reageer!

Voorlopige selectie Jong Oranje

EMMEN - Voor de start van de EK-kwalificatie heeft KNVB-coach Cor Pot 29 spelers in de voorlopige selectie van Jong Oranje opgenomen. De ploeg treft op vrijdag 4 september Finland als eerste tegenstander in de kwalificatiereeks richting het EK 2011 in Denemarken. In het stadion van FC Emmen wordt om 19.30 uur afgetrapt.
Reageer!

FC Emmen vrijdag thuis tegen FC Den Bosch

EMMEN - FC Den Bosch is vrijdagavond in het Univ? stadion de tegenstander voor FC Emmen: een ploeg die tot de favorieten in de Jupiler League wordt gerekend en tevens altijd lastig voor FC Emmen is. Vorig seizoen verloren de Emmenaren in de Brabantse hoofdstad met liefst 5-0 en ook het thuisduel ging verloren (0-1). In het huidige seizoen wachten beide teams nog op de eerste overwinning.
Reageer!

Kaarten voor thuisduels SC Heerenveen verloot

EMMEN - In het FC Emmen Museum is vanmiddag de loting verricht onder de seizoenkaarthouders die aanmerking kwamen voor een gratis toegangsbewijs voor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen. Notaris Bean Schukken had bij de loting de touwtjes in handen. De heren Otto en Wilfred Ramaker en Jan van Wijk assisteerden en tevens was Evelyn Lok van Univ? aanwezig.
Reageer!

WKE wint van SVBO, maar niet overtuigend

BARGER OOSTERVELD / John de Wolf had zijn ploeg ten opzichte van afgelopen zondag op 8 plaatsen gewijzigd. Het eerste kwartier begon WKE flitsend, maar net zoals tegen Nieuw Buinen zakte het niveau daarna naar een bedenkelijk peil. In de rust wisselde de trainer ook nog eens de andere drie. Op zich begrijpelijk met het drukke programma voor de boeg. Bovendien heeft de trainer dan alle spelers een keer aan het werk gezien, voor wat het waard is.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda