AMATEURVOETBAL

DVC'59 zet trainer Johan Piening op non-actief

NIEUW-DORDRECHT ? DVC?59 heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met trainer Johan Piening verbroken. Piening was slechts vier wedstrijden werkzaam bij de vierde klasser uit Nieuw-Dordrecht. Met twee nederlagen en twee overwinningen staat DVC?59 op de zesde plaats. Volgens het DVC?59 bestuur was er sprake van een onwerkbare situatie. Meer wilde voorzitter Albert Vos er niet over zeggen in het belang van alle partijen.
Reageer!

Beloftenteam onderuit tegen Vitesse/AGOVV

HEERENVEEN - Ook het vierde competitieduel heeft Jong sc Heerenveen/ Emmen nietin winst kunnen omzetten. Op sportpark Skoatterw?ld was de combinatie Jong Vitesse/ AGOVV met 0-3 een maatje te groot voor het elftal van trainer Johnny Jansen. Het team uit Gelderland kwam al na tien minuten op voorsprong en wist in de laatste tien minuten van de wedstrijd de drie punten veilig te stellen.
Reageer!

Guus de Vries terug bij FC Emmen

EMMEN - Guus de Vries komt de rest van het seizoen op amateurbasis voor FC Emmen uit. De linkervleugelverdediger sluit woensdagmorgen bij de training aan. Guus de Vries zat na het be?indigen van zijn contract bij FC Emmen in de afgelopen zomer zonder club.
Reageer!

Aanwezigen op forumavond kritisch en bezorgd

EMMEN - Voor een goed gevuld supportershome hebben leiding gevenden van FC Emmen plus aanvoerder Roy Stroeve kritische vragen beantwoord. Uit de wijze van vragen stellen sprak een diepe bezorgdheid naar aanleiding van de dramatische positie op de ranglijst.
Reageer!

Guus de Vries traint weer mee, Roy Stroeve valt uit

EMMEN - Guus de Vries heeft vanmorgen de training bij FC Emmen weer opgepakt. Tegenover zijn komst staat echter het voorlopige afhaken van Roy Stroeve die maandag een kijkoperatie moet ondergaan en vrijdag zeker niet kan spelen.
Reageer!

DVC'59 afgedroogd door Schoonbeek

NIEUW-SCHOONEBEEK ? DVC?59 leed een kansloze 5-0 nederlaag bij Schoonebeek. Voor Schoonebeek betekende deze overwinning de eerste punten van dit seizoen. Op de overwinning viel ook niets af te dingen. Niet dat Schoonebeek zo groots speelde, maar de thuisclub was aanvallend stukken gevaarlijker dan DVC?59. Illustratief in deze is dat de eerste uitgespeelde kans voor de gasten pas in de 77e minuut viel te noteren. Erwin Prummel kopte toen de bal na een voorzet van Rudie Meems rakelings naast. Op dat moment leidde Schoonebeek al met 4-0.
Reageer!

VEV trakteert Westerwolde op terechte nederlaag

KLAZIENAVEEN NOORD - VEV ging in de 1e helft goed van start. Al in de 3e min. Moest VEV op voorsprong komen maar Johan Bakker kopte uit een corner van Gjalt Veenstra in, de keeper van Westerwolde, Johan Kruize kon ternauwernood redden . Tussen de 14e en 19e min. Regende het corners te nemen door VEV, dat leverde een aantal goede kansen op voor Johan Bakker maar hij zag zijn kopballen uit corners telkens net naast gaan of de keeper van Westerwolde redde of de bal werd door een verdediger v/d lijn gehaald.