Atletiek

23e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 7 december de 23e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek. Het parkoers van de Schuler-Snertloop gaat als vanouds weer over verharde wegen en bospaden. En wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.
Reageer!

Jij kan nu weer inschrijven voor de Cascaderun in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Vanaf nu kun jij je weer inschrijven voor je favoriete hardloopevenement; de 14e editie van de Cascaderun vindt plaats op zondag 19 april 2020. Je kunt je inschrijven voor de 5 & 10 Engelse mijlen, de Businessrun, de Unicef Kinderloop of de GigaG Cascaderun.
Reageer!

Race Runners trainen tussen de helikopters van Heli Holland.

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Afgelopen zaterdagmorgen waren de Race Runners van de Gehandicapten Sport Club Emmen uitgenodigd door Heli Holland Air Service & Technics om bij hun op het terrein tussen de helikopters te gaan trainen.
Reageer!

Dick Wobbes en Johanna Fuhler winnen 15km Rietplasloop

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in de wijk Rietlanden voor de 17e keer de Rietplasloop afgewerkt. Mede dankzij de vele vrijwilligers, onze partners/sponsoren en natuurlijk niet te vergeten alle hardlopers en het enthousiaste publiek weer een fantastische dag. Dik Wobbes en Johan Fuhler uit Groningen wonnen de 15km en Doris Wolthekker uit Nienoord.
Reageer!

Naomie Arends en Richard Buls winnen Vaartloop in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zaterdagmiddag stond Nieuw Amsterdam weer in het teken van de jaarlijkse PWZ Wielerronde en de Vaartoop over een afstand van 5 en 10 km met start en Finish aan de vaart tegenover ter hoogte van Sport-In. Naomie Arends uit Emmen bewees haar goede vorm met een overwinning op de 10km. Bij de heren ging de overwinning naar Richard Buls uit Sleen.
Reageer!

Lisanne Langerijs grootverdiener tijdens 42e Viersprongloop

EMMER COMPASCUUM - Ondanks het niet al te beste weer kan de Buurtvereniging De Viersprong in Emmer-Compascuum weer tevreden zijn over het verloop en deelname van de 42e Viersprongloop met start en finish bij het buurtgebouw aan het Westerdiep.
Reageer!

28e editie Udikloop in een nieuw jasje

KLIJNDIJK - Op zaterdag 19 januari 2019 organiseert stichting Udik de 28e editie van de Udikloop. Zoals ieder jaar staat er een 10 km run op het programma. Komende editie is het parcours van deze afstand helemaal vernieuwd. Met de nieuwe 4 mijlrun hoopt de organisatie tevens een mooie nieuwe afstand en een nieuw parcours toe te voegen.
Reageer!

Alwin Heijting en Verona Gerth winnen Oliebollencross Nieuw Dordrecht

NIEUW DORDRECFHT - Vanmiddag werd voor de 48e keer de traditionele oliebollencross in Nieuw Dordrecht georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging DVC 59. De 7.2 km wedstrijdloop werd bij de dames+17 gewonnen door Verona Gerth uit Klazienaveen in een tijd van 29.31. Bij de heren 17+ was Alwin Heijting(27 onder) uit Erm met en tijd van 22.55 minuten de snelste.
Reageer!

22e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 8 december de 22e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek. Het parkoers van de Schuler-Snertloop gaat als vanouds weer over verharde wegen en bospaden. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. De wedstrijd - recreatieloop voor jong en oud van de 5 en 10 kilometer begint om 14.30 uur. Voor beide afstanden bedragen de inschrijfkosten € 7.00.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda