Atletiek

Alwin Heijting en Lisanne Langerijs winnen Snertloop Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Lisanne Langerijs uit Schoninghsdorf en Alwin Heijting uit Erm werden afgelopen zondag winnaar van de 10km Snertloop in Nieuw Schoonebeek. Heijting deed dat in een tijd van 33.25 en bleef daarmee 25 seconden voor op Sebastiaan Pol uit Enschede. Lisanne Langerijs had weinig moeite nodig om bij de dames de 10km te winnen. Haar tijd van 39.09 was beduidend sneller dan de 44.25 van de nummer twee Yvonne Kamies( uit Emmen en de 50.00 van Linda Rakers uit Emmen.
Reageer!

23e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 7 december de 23e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek. Het parkoers van de Schuler-Snertloop gaat als vanouds weer over verharde wegen en bospaden. En wordt er weer gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.
Reageer!

Jij kan nu weer inschrijven voor de Cascaderun in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Vanaf nu kun jij je weer inschrijven voor je favoriete hardloopevenement; de 14e editie van de Cascaderun vindt plaats op zondag 19 april 2020. Je kunt je inschrijven voor de 5 & 10 Engelse mijlen, de Businessrun, de Unicef Kinderloop of de GigaG Cascaderun.
Reageer!

Race Runners trainen tussen de helikopters van Heli Holland.

EMMER ERFSCHEIDENVEEN - Afgelopen zaterdagmorgen waren de Race Runners van de Gehandicapten Sport Club Emmen uitgenodigd door Heli Holland Air Service & Technics om bij hun op het terrein tussen de helikopters te gaan trainen.
Reageer!

Dick Wobbes en Johanna Fuhler winnen 15km Rietplasloop

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in de wijk Rietlanden voor de 17e keer de Rietplasloop afgewerkt. Mede dankzij de vele vrijwilligers, onze partners/sponsoren en natuurlijk niet te vergeten alle hardlopers en het enthousiaste publiek weer een fantastische dag. Dik Wobbes en Johan Fuhler uit Groningen wonnen de 15km en Doris Wolthekker uit Nienoord.
Reageer!

Naomie Arends en Richard Buls winnen Vaartloop in Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Zaterdagmiddag stond Nieuw Amsterdam weer in het teken van de jaarlijkse PWZ Wielerronde en de Vaartoop over een afstand van 5 en 10 km met start en Finish aan de vaart tegenover ter hoogte van Sport-In. Naomie Arends uit Emmen bewees haar goede vorm met een overwinning op de 10km. Bij de heren ging de overwinning naar Richard Buls uit Sleen.
Reageer!

Lisanne Langerijs grootverdiener tijdens 42e Viersprongloop

EMMER COMPASCUUM - Ondanks het niet al te beste weer kan de Buurtvereniging De Viersprong in Emmer-Compascuum weer tevreden zijn over het verloop en deelname van de 42e Viersprongloop met start en finish bij het buurtgebouw aan het Westerdiep.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda