Atletiek

Alwin Heijting en Eline Glas winnen Oliebollencross

NIEUW DORDRECHT - De 47e oliebollencross in Nieuw Dordrecht is vanmiddag gewonnen door Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Erm. De wedstrijdloop van 7.2 km door het oosterbos met start en finish op sportpark Bloemendaal ging gepaard met veel regen en zware wind over een zwaar parcours. Bij de 40+ was Lamco Hulzebos uit Zuidwolde de sterkste en bij de dames was Liane de Wit uit Assen ruim een minuut sneller dan Yvonne Kamies uit Emmen. In totaal gingen er 235 deelnemers van start voor dit door de voetbalvereniging DVC 59 georganiseerde crossloop. De uitslagen zien er als volgt uit:
Reageer!

Light run Klazienaveen weer licht en kleurrijk

KLAZIENAVEEN - Na het grootse succes van de eerste Light Run in Klazienaveen vorig jaar is zaterdag de tweede Light Run gehouden in het dorp gehouden. De deelnemers aan deze run verlichten zich tijdens de run met knipperende lampjes, verlichte kleding of gekleurde kerstverlichting. Hoe gekker, hoe beter, vindt de organisatie. Bewoners langs het loopparcours kregen het verzoek om ook hun tuin op een creatieve manier te verlichten.
Reageer!

Light run in de lens van Henk Lambers

KLAZIENAVEEN - Ook fotograaf Henk Lambers was in Klazienaveen aanwezig en maakte de volgende foto's van de Light Run in Klazienaveen:
Reageer!

Lightrun…inschrijven kan t/m 17 december!

KLAZIENAVEEN -Op 23 december 2017 start de Lightrun 18.30 uur! Opnieuw met twee afstanden, een 4 mijl en een 6 mijl.In een gezellige kerstsfeer loop je langs een extra verlichte en sfeervolle route. Daarnaast zijn de winkels in Klazienaveen tot 21 uur open in verband met Super Saturday.
Reageer!

Martijn Croon wint Politie Kerstcross Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd voor de 40e keer de politie Kerstcross georganiseerd in de Emmerdennen met start en finish bij de kantine van Drenthina aan de Oude Roswinkelerweg. Door de hevige regenval van de laatste dagen was het mede doordat ook het Haantjebak in het parcours was opgenomen, één van de zwaarste crossen van alle 40 jaar.
Reageer!

Alwin Heijting en Elina Glas winnen snertloop

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag werd weer de jaarlijkse 5 en 10 km Schuler Snertloop van de Loopgroep Nieuw Schoonebeek gehouden. De 5km werd gewonnen door Anne Sophie Kok uit Emmen en Reinier de Boer uit Dalen. De km werd een prooi voor Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Emmen.
Reageer!

Concept-lijst PVD Emmen nieuwe gezichten en oude bekenden

EMMEN – Het bestuur van de Partij van de Arbeid in Emmen heeft de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd aan de leden. De sociaal-democraten willen de verkiezingen ingaan met een zeer gevarieerde lijst waarin ervaring, nieuwe gezichten en oude bekenden elkaar afwisselen.
Reageer!

21e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 9 december de 21e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek.
Reageer!

Light Run in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Light Run worden gehouden in en rondom Klazienaveen. Deze staat gepland voor Zaterdag 23 december aanstaande met start en finish in de Langestraat voor het Schip. De Ligth Run houdt in dat de deelnemers zoveel mogelijk en mooi verlicht aan deze Run meedoen. Deelnemers kunnen kiezen voor deelname aan de 4 mijl SportBoxx Run of de 6 mijl Cabot Run. Beide afstanden gaan tegelijkertijd om 18.30 uur van start.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda