Atletiek

Martijn Croon wint Politie Kerstcross Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd voor de 40e keer de politie Kerstcross georganiseerd in de Emmerdennen met start en finish bij de kantine van Drenthina aan de Oude Roswinkelerweg. Door de hevige regenval van de laatste dagen was het mede doordat ook het Haantjebak in het parcours was opgenomen, één van de zwaarste crossen van alle 40 jaar.
Reageer!

Alwin Heijting en Elina Glas winnen snertloop

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag werd weer de jaarlijkse 5 en 10 km Schuler Snertloop van de Loopgroep Nieuw Schoonebeek gehouden. De 5km werd gewonnen door Anne Sophie Kok uit Emmen en Reinier de Boer uit Dalen. De km werd een prooi voor Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Emmen.
Reageer!

Concept-lijst PVD Emmen nieuwe gezichten en oude bekenden

EMMEN – Het bestuur van de Partij van de Arbeid in Emmen heeft de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd aan de leden. De sociaal-democraten willen de verkiezingen ingaan met een zeer gevarieerde lijst waarin ervaring, nieuwe gezichten en oude bekenden elkaar afwisselen.
Reageer!

21e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 9 december de 21e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek.
Reageer!

Light Run in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Light Run worden gehouden in en rondom Klazienaveen. Deze staat gepland voor Zaterdag 23 december aanstaande met start en finish in de Langestraat voor het Schip. De Ligth Run houdt in dat de deelnemers zoveel mogelijk en mooi verlicht aan deze Run meedoen. Deelnemers kunnen kiezen voor deelname aan de 4 mijl SportBoxx Run of de 6 mijl Cabot Run. Beide afstanden gaan tegelijkertijd om 18.30 uur van start.
Reageer!

Hardloopcursus bij E.A.C. De Sperwers.

EMMEN - Ook in Emmen dit jaar organiseert E.A.C. De Sperwers binnenkort weer de hardloopcursus Start to Run. Voor wie wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging hulp aan. Hardlopen is een steeds populairdere manier om fit te worden. Voor diegene die wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging E.A.C De Sperwers hulp aan. Er wordt gelopen op de atletiekbaan van De Sperwers aan de Meerdijk.
Reageer!

Goudplevierrum in Nieuw Balinge

NIEUW BALINGE - Over een paar weken is het alweer zover! de Goudplevierrun 2017 zal plaats vinden op zaterdag 1 juli. Start om 14:00 uur. Een uniek hardloopevenement dat jaarlijks gehouden wordt in het Drentse Nieuw-Balinge. Genieten van de natuur en de gemoedelijke sfeer is de doelstelling van deze run.
Reageer!

Klenckeloop 2017 Oosterhesselen

OOSTERHESSELEN - Op zaterdag 16 september 2017 vindt weer de Klenckeloop van Oosterhesselen in de gemeente Coevorden weer plaats en de afstanden zijn 5 en 10 kilometer.
Reageer!

7e Sandur Run

EMMEN - Op zondag 17 september vindt voorde 7e keer de Sandur Run plaats. Men kan kiezen voor 5 of 10 kilometer, de routes leid de lopers langs de mooie omgeving van Parc Sandur..
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda