Atletiek

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn tot en met 7 mei

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn loopt nog door tot en met 7 mei. Voorinschrijving is mogelijk via de website www.drentheloopfestijn.nl en www.inschrijven.nl Daarna is nainschrijving mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College en op zondag 28 mei tot een half uur voor het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College.
Reageer!

Halve marathon en bedrijvenloop bij De Viersprong

EMMER COMPASCUUM - De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt. Hoofdmoot van het programma is een halve marathon, die om 13.40 uur van start gaat. .
Reageer!

Eline Glas en Wilfred van Holst winnen 4 Mijl van Emmen

EMMEN - Voor de tweede keer werd zondagmiddag in Emmen de 4 Mijl gehouden. 4.000 deelnemers gingen er aan de Oude Delft van start waaronder ook de nieuwe burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout en schaatskampioen Kjeld Nuis.
Reageer!

Burgemeester Eric Oosterhout start in Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De gemeente Emmen heeft een bijzonder sportieve burgemeester Eric van Oosterhout. Hij staat op zondag 28 mei aan de start van de IJstijd 4 Mijl van het 34e Drenthe Loopfestijn. De start hiervan is om 15.00 uur in het centrum van Klazienaveen. De IJstijd 4 Mijl is een populair onderdeel in het programma van het Drenthe Loopfestijn. Het parcours leidt de deelnemers door het UNESCO Geopark De Hondsrug en langs het Koning Willem Alexander Kanaal. Een unieke belevenis.
Reageer!

Lente(loop) kondigt zich weer aan bij E.A.C. De Sperwers!

EMMEN - Zaterdag 18 maart wordt alweer de laatste wedstrijd van de E.A.C. De sperwers loopcircuit gehouden. De Emmense atletiekvereniging organiseert dan de traditionele Lenteloop en luid zo de lente sportief in. De Lenteloop is een wegwedstrijd op en rond de atletiekbaan aan de Ullevi 1 op sport- en businesspark De Meerdijk te Emmen.
Reageer!

Tamara de Vries Miss Marathon 2017

KLAZIENAVEEN – De 20-jarige Tamara de Vries uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon tijdens het 34e Drenthe Loopfestijn op zondag 28 mei 2017.
Reageer!

Op zaterdag 2 april weer de 4 Mijl van Emmen

EMMEN - De Go2 Payroll 4 Mijl van Emmen vindt plaats op zondag 2 april 2017. De totale afstand van deze run is 4 Engelse mijlen. De deelnemers lopen voor gerechtigheid en prijzen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda