Atletiek

E.A.C. De Sperwers start met Sportrusten

EMMEN - In juni start er weer een nieuwe cyclus van trainen met Sportrusten bij E.A.C. De Sperwers. Ideaal voor hardlopers die zich willen voorbereiden op de halve of hele marathon met slim trainen en rustig ademen. De aftrap van Sportrusten vindt plaats op de atletiekbaan van E.A.C. De Sperwers.
Reageer!

25 jaar Schoolatletiek in Emmen

EMMEN - Van 8 tot en met 18 mei wordt door E.A.C. De Sperwers in samenwerking met het Carmel College voor de 25e keer het schoolatletiekfestijn georganiseerd voor basisschoolleerlingen van Emmen en omstreken. In 1992 werd voor de eerste keer een schoolatletiekfestijn georganiseerd door de Emmer Atletiek Club de Sperwers. Dit jaar wordt een groots jubileum gevierd.
Reageer!

Halve marathon en bedrijvenloop bij De Viersprong

EMMER-COMPASCUUM - De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt. Hoofdmoot van het programma is een halve marathon, die om 13.40 uur van start gaat.
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn tot en met 7 mei

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 34e Drenthe Loopfestijn loopt nog door tot en met 7 mei. Voorinschrijving is mogelijk via de website www.drentheloopfestijn.nl en www.inschrijven.nl Daarna is nainschrijving mogelijk op zaterdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur in het Esdal College en op zondag 28 mei tot een half uur voor het betreffende onderdeel, eveneens in het Esdal College.
Reageer!

Halve marathon en bedrijvenloop bij De Viersprong

EMMER COMPASCUUM - De buurtvereniging De Viersprong tekent opnieuw voor de organisatie van een hardloopwedstrijd, die zondag 30 april wordt afgewerkt. Hoofdmoot van het programma is een halve marathon, die om 13.40 uur van start gaat. .
Reageer!

Eline Glas en Wilfred van Holst winnen 4 Mijl van Emmen

EMMEN - Voor de tweede keer werd zondagmiddag in Emmen de 4 Mijl gehouden. 4.000 deelnemers gingen er aan de Oude Delft van start waaronder ook de nieuwe burgemeester van Emmen, Eric van Oosterhout en schaatskampioen Kjeld Nuis.
Reageer!

Burgemeester Eric Oosterhout start in Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De gemeente Emmen heeft een bijzonder sportieve burgemeester Eric van Oosterhout. Hij staat op zondag 28 mei aan de start van de IJstijd 4 Mijl van het 34e Drenthe Loopfestijn. De start hiervan is om 15.00 uur in het centrum van Klazienaveen. De IJstijd 4 Mijl is een populair onderdeel in het programma van het Drenthe Loopfestijn. Het parcours leidt de deelnemers door het UNESCO Geopark De Hondsrug en langs het Koning Willem Alexander Kanaal. Een unieke belevenis.
Reageer!

Lente(loop) kondigt zich weer aan bij E.A.C. De Sperwers!

EMMEN - Zaterdag 18 maart wordt alweer de laatste wedstrijd van de E.A.C. De sperwers loopcircuit gehouden. De Emmense atletiekvereniging organiseert dan de traditionele Lenteloop en luid zo de lente sportief in. De Lenteloop is een wegwedstrijd op en rond de atletiekbaan aan de Ullevi 1 op sport- en businesspark De Meerdijk te Emmen.
Reageer!

Tamara de Vries Miss Marathon 2017

KLAZIENAVEEN – De 20-jarige Tamara de Vries uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon tijdens het 34e Drenthe Loopfestijn op zondag 28 mei 2017.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda