Beachvolleybal

Madelein Meppelink vierde in Shanghai

SHANGHAI - Beachvolleybalster Madelein Meppelink uit Emmen is samen met haar partner Sophie van Gestel vierde geworden bij het grandslamtoernooi in Shanghai. In de halve finale verloor het Nederlandse duo in twee sets van de Oostenrijkse zusjes Doris en Stefanie Schwaiger. Ook in de strijd om de derde plek moesten Meppelink en Van Gestel genoegen nemen met een nederlaag. Ze verloren met 2-1 van het Braziliaanse duo Maria Clara Salgado Rufina / Carolina Solberg Salgado
Reageer!

Meppelink start seizoen goed.

ATALYA(T) - Beachvolleybalster Madelein Meppelink en haar partner Sophie van Gestel zijn het seizoen goed begonnen. In het Turkse Atalya spelen ze een Satellite toernooi van de Europes Volleybalbond (CEV). Op donderdag werden twee Nederlandse onderonsjes tegen achtereenvolgens Van Dijken-Meertens en Sinnema-Stiekema met 2-0 gewonnen. Vrijdag werden achtereenvolgens de Oostenrijkse vrouwen Schwaiger-Schwaiger en vervolgens de Russinnen Ukolova- Popova aan de kant gezet. Morgen spelen de Nederlandse vrouwen in de halve finale tegen een nog onbekende tegenstander. Het toernooi in Atalya is sterk bezet. Driekwart van de top 8 van Europa is aanwezig. De topteams willen zo veel mogelijk van deze opstartmogelijkheid gebruik maken voor over twee weken de World Tour in Fuzhou (China) begint.
Reageer!

Duo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen winnen beachvolleybaltoernooi in Emmen.

De eerste Eredivisie Beach Volleyball titel voor de heren is in Emmen ook dit jaar voor het duo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen. Met 19-21,22-20,15-10 versloegen zij in de finale Richard Rademaker & Tim Oude Elferink. Brouwer/Meeuwsen waren in Emmen als eerste geplaatst, maar keken na de eerste set tegen een achterstand aan. De naam die de twee in Nederland nu al hebben gevestigd, maakten ze in de twee sets die volgden meer dan waard. De eerste overwinning van dit seizoen was daarmee een feit. De strijd om de derde plek ging tussen Bolsterlee/Lokerse en Daalmeijer/Van Laanen. Na het laatste fluitsignaal verlieten Daalmeijer/Van Laanen als winnaars het veld.
Reageer!

Beachvolleybal Schuinesloot

SCHUINESLOOT - Op zaterdag 2 juni vindt weer het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi van Schuinesloot plaats. De plaatselijke ijsbaan is ook dit jaar weer omgetoverd tot een prachtige beachvolleyballocatie die voorzien is van alle gemakken. Voor zowel de competitieve, recreatieve als jeugdige volleyballer zijn de velden weer opgezet om ook dit jaar weer het evenement tot een succes te maken. De voorgaande edities kenden steevast een volle bezetting dus aan ge?nteresseerden, die deel willen nemen aan dit sportieve, mooie en zeer gezellige evenement, is het advies om zich snel op te geven. Kijk voor meer informatie op www.beachvolleybalschuinesloot.nl. Opgave kan via info@beachschuinesloot. De organisatie begroet u graag op zaterdag 2 juni op de ?ijsbaan? te Schuinesloot.
Reageer!

Vele toppers beachvolleyballen in Emmen

EMMEN - Inmiddels hebben 29 teams zich ingeschreven voor het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 op het Marktplein in Emmen. In totaal mogen hiervan 16 teams deelnemen aan het toernooi. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei volleyballen de mannelijke toppers in het openingstoernooi om een ?nummer 1-positie? in de Eredivisie Beachvolleybal. Onder andere de winnaars van vorig jaar, Alexander Brouwers en Robert Meeuwsen, en andere internationale spelers zoals Tim Oude Elferink en Richard Rademaker doen een gooi naar de eerste plaats. De wildcard voor het toernooi in Emmen is evenals vorig jaar toegekend aan lokale topvolleyballer Johan Oosting. Hij speelt het toernooi met Tom Buijs.
Reageer!

Beachvolleybalteam Meppelink-Van Gestel

1e kwalificatie-eis voor Londen gehaald Brasil/Emmen - Het vorig jaar gevormde beachvolleybalteam Madelein Meppelink (afkomstig uit Emmen) en Sophie van Gestel (Middelbeers) hebben in Brazili? aan een eerste eis voor plaatsing voor de O.S. voldaan. Door de winst op het Braziliaanse duo Lima-Vivian (14-21/21-16/21-10) werd een plaats bij de laatste 8 behaald. Na twee maal winst in het kwalificatietoernooi maandag werd plaatsing in het hoofdtoernooi afgedwongen.
Reageer!

Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012

EMMEN / Zon, zand, gezelligheid en genieten in het centrum van Emmen van beachvolleybal op topniveau? Dat is het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 op het Marktplein in Emmen. Op zaterdag 12 en zondag 13 mei volleyballen de mannelijke toppers in het openingstoernooi om een ?nummer 1-positie? in de Eredivisie Beachvolleybal. Voor het vierde jaar organiseren FreeTime, gemeente Emmen, Nevobo en de werkgroep MM Beach het eredivisie beachvolleybal op het Marktplein in Emmen.
Reageer!

Meppelink en Van Gestel winnen in Nieuw Zeeland

NIEUW ZEELAND - Terwijl in Nederland iedereen aan schaatsen op natuurijs begint te denken wordt er aan de andere kant van de wereld beachvolleybal gespeeld. Twee Nederlandse damesteams bereiden zich in Nieuw Zeeland voor op het komende Olympische seizoen. Naast het Nederlandse topteam Marleen van Iersel en Sanne Keizer spelen ook Madelein Meppelink - afkomstig uit Emmen - en Sophie van Gestel drie toernooien van de Nieuw Zeelandse Nationale Beach Tour.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda