Schouders d'r onder bij FC Emmen en Samen weer terug

#HIERKOMIKWEG

Beste supporter,

Inmiddels zijn we drie dagen verder. Het was een keiharde klap, afgelopen donderdag. En het verdriet is er nog steeds.

Maar we zijn ook blij. Blij en trots. Sinds de promotie naar de eredivisie is er namelijk iets onwerkelijks gebeurd in Drenthe, we hebben met elkaar iets losgemaakt. En dat hebben wij als club te danken aan al onze supporters, waar jij ook onderdeel van bent. Emmen leeft als nooit tevoren.

Week in, week uit hebben wij ons van onze beste kant laten zien. En zeg nou zelf, de sfeer en beleving op De Oude Meerdijk, die zijn toch geweldig? We weten inmiddels ook wat eredivisievoetbal ons brengt. En dat is wat we terug willen.

Straks moeten we klaar zijn om samen alles te geven in de Keuken Kampioen Divisie. Op het veld en ook daarbuiten. Met mekaor alles geven voor dat ene doel; zo snel mogelijk terugkeren in de eredivisie.

De aankomende week komen we met meer informatie over het verlengen van seizoenkaarten, de tegemoetkoming waar een aantal seizoenkaarthouders nog recht op hebben en zullen we ook onze supporters op de wachtlijst informeren over de gang van zaken. Uiteraard blijven de plekken van de huidige seizoenkaarthouders voor hun gereserveerd.

Bij FC Emmen zijn we ontzettend trots op wat we met elkaar hebben bereikt en dit geven we nooit meer op.
??

Schouders d'r onder en dan komen we #SamenTerug

HOOFDSPONSOR

Stadionsponsor

RUGsponsor

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda