Zaalvoetbaltoernooien

Titelkandidaten Protos Weering Toernooi maken geen fout

STEENWIJKSMOER ? De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi staat er zelf versteld van wat het teweeg brengt. De kwartfinale werd een groot feest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, veel doelpunten en spektakel. De titelkandidaten maakten geen fout en maakten indruk. De spanning wordt daardoor vrijdag 30 december opgevoerd als sommige favorieten elkaar gaan treffen.
Reageer!

Dalen wint Theater De Deeltoernooi voor B-junioren

SLEEN ? Dalen B1 heeft dinsdag de eerste dag van het Theater De Deeltoernooi op haar naam geschreven. De witrode formatie wist in de internationale finale tegen onze oosterburen van Grenzland in de extra speeltijd van vijf minuten als eerste te scoren. Daarmee besliste Dalen in een goed gevulde sporthal Broekveld met 2-1 de eindstrijd van dit door de voetbalvereniging Sleen goed georganiseerde zaaltoernooi. De strijd om de kleine finale werd door VKW met 2-1 van Ruinerwold gewonnen. Grenzland sleepte met het uitroepen van Robert Grobbe tot beste speler nog wel een troostprijs in de wacht. De sluitpost van het organiserende Sleen, Lars Blaak, werd door de vakkundige jury tot beste doelman verkozen.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi

EMMEN - Het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi krijgt vanavond een vervolg. Er wordt gespeeld in Angelslo Emmen, Dedemsvaart, Dalen, Hoogeveen, Zwartemeer, Nieuw-Weerdinge, Hardenberg, Ommen, Westerbork en Esdal Emmen. De wedstrijden in de kwartfinale beginnen om 18.00 uur. De indeling van de kwartfinale is als volgt Angelslo Emmen- HZVV, Klazienaveen, Germanicus zon, TEVV, SVV ?04.
Reageer!

Veel verrassingen, veel doelpunten en volle sporthallen

Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi gaat spectaculair van start STEENWIJKSMOER ? De voorronde van de 35 ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi is uitstekend verlopen. De start van het grootste zaalvoetbaltoernooi in zijn soort van Nederland kende verrassingen, volle sporthallen, spanning, veel doelpunten en spectaculair voetbal. De favorieten maakten geen fout, maar er waren wel enkele verrassingen, zoals de uitschakeling van Stevo, FC Meppel en Bergentheim. De organisatie kijkt met tevredenheid terug op het verloop van de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Radio Emmen Sport bij Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Radio Emmen Sport was vrijdagavond in drie sporthallen actief met een live verslag van het 35e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Ook aanstaande dinsdag 27 december zal de sportploeg wer in drie hallen aanwezig zijn om de luisteraar zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de presttaies van de lokale voetballers die de eerste ronde hebben overleeft. De ectra sportuitzending begint om 18.00 en duurt tot 23.00 uur
Reageer!

Sleen D1 wint eigen Happerei De Linde-zaalvoetbaltoernooi

SLEEN ? De eerste editie van het Happerei De Linde-zaalvoetbaltoernooi voor D-pupillen is gewonnen door Sleen. Het hoogste jeugdteam van de organiserende vereniging won in een meer dan spannende finale via strafschoppen van de leeftijdsgenoten van Bellingwolde. Voor een goedgevulde tribune van sporthal Broekveld legden de beide finalisten een ware thriller op het parket. Na twintig minuten was er nog geen winnaar bekend, stond er 3-3 op het scorebord en moest er een verlenging van maximaal vijf minuten aan te pas komen om een winnaar te krijgen. Degene die in deze tijd een treffer zou weten te maken, mocht de door Peter Boonstra van Happerei De Linde aangeboden beker voor zich opeisen.
Reageer!

HODO wint Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

VOETBAL - HODO heeft zaterdagavond de 34ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen. In de finale in een uitverkochte sporthal in Angeslo versloeg de ploeg uit Hollandscheveld HZVV met 4-0. Het was voor de zesde keer dat HODO het toernooi won. Daarmee komt de eersteklasser op gelijke hoogte met HZVV, dat het toernooi ook zes maal op zijn naam schreef. HODO wist in de halve finale titelverdediger Hoogeveen met 7-1 te verslaan. HZVV won in de halve eindstrijd pas na strafschoppen van sc Erica. Sc Erica werd derde door een 4-3 winst op Hoogeveen. De vijfde plaats eiste Dalen voor zich op door HHC Hardenberg met 6-1 versaab.
Reageer!

HHC als laatste naar finale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? HHC heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het 34ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 15 januari. In een goed gevulde sporthal Angelslo eindigde HHC als eerste met tien punten uit vier wedstrijden voor het verrassende Hardenberg ?85 en OZC uit Ommen. Noordscheschut en Zuidwolde werden respectievelijk vierde en vijfde. De finale wordt zaterdag gespeeld door Dalen, Erica, Hoogeveen, HODO, HZVV en HHC. De poulewedstrijden beginnen in sporthal Angelslo in Emmen om 13.00 uur.
Reageer!

Dalen, Hoogeveen, HZVV, Erica naar finale Protos Weering toermooi

STEENWIJKSMOER ? Dalen, Erica, HODO, Hoogeveen en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 15 januari. HZVV had de meeste moeite zich te plaatsen en scoorde het verlossende doelpunt tegen OZC 23 seconden voor het eindsignaal. Verrassend was de uitschakeling van Titan, dat de laatste jaren meestal in de finale stond. HHC, OZC, Noordscheschut, Hardenberg ?85 en Zuidwolde krijgen woensdag 12 januari tijdens de tussenronde nog een kans zich als laatste voor de finale te plaatsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda