AMATEURVOETBAL

Driepunter voor WKE 16 in Hoogezand

HOOGEZAND – In het weekend 1e klasse J wist WKE’16 na het gelijke spel tegen SVBO de goede lijn door te trekken. In en tegen Hoogezand werd het zaterdagmiddag na een 0-1 ruststand 2-1 in het voordeel van WKE 16. Net als tegen SVBO was het spits Djairo Fik die WKE’16 op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

SVBO klimt op de ranglijst na winst op GVAV Rapiditas

BARGER OOSTERVELD - SVBO op schot in de weekend eerste klasse J. De geel-zwarten wisten zondagmiddag hun thuiswedstrijd na een 3-0 ruststand met 4-1 van concurrent GVAV-Rapiditas. In de eerste helft kregen beide teams evenveel kansen, maar toch stond het halverwege 3-0. Na iets meer dan een kwartier werd de bal uit een aanval van SVBO door een speler van GVAV in eigen doel gewerkt. 1-0.
Reageer!

Sc Angelslo simpel langs Westerlee

EMMEN – Zaterdagmiddag wist Sc Angelslo de thuiswedstrijd tegen Westerlee met 6-0 te winnen. Na een rommelige beginfase begon SC Angelslo na ongeveer 20 minuten beter te spelen en scoorde de 1-0. Na een crosspass kwam de bal bij linksbuiten Brahim Chakheb die een actie binnen maakte en de bal diagonaal binnenschoot. Daarna liet Sc Angelslo een behoorlijk aantal grote kansen onbenut. Toch wist het nog voor de rust de 2-0 en 3-0.
Reageer!

DZOH nog steeds ongeslagen

WINSUM – In de weekend 1e klasse J was DZOH op het Gert Reinders Sportpark in Winsum weer goed op dreef. Winsum, de naaste belager werd eigenlijk al in de eerste minuten voor een onmogelijke opgave gezet. Nadat Joel Zweerink in de 7e minuut de score opende (0-1) was het Aron Timmerman die binnen het kwartier de 0-2 wist binnen te schieten. DZOH bleef doorgaan en dat leverde in de 37e minuut de 0-3 op via een tweede treffer van Aron Timmerman.
Reageer!

Drenthina kan in Surhuisterveen niet winnen

SURHUISTERVEEN – In de zaterdag 2e klasse J moet Drenthina de aansluiting met de top zes even loslaten, want het liep in Surhuisterveen door een 1-1 gelijkspel een beetje schade op. De thuisclub kwam al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong via Rienk Bouma. Dat werd ook de ruststand, want behoudens een gele kaart voor Wibo van der Werff gebeurde er niet veel meer in deze eerste helft.
Reageer!

FC Klazienaveen opnieuw zonder punten

MEPPEL - In de zaterdag 3e klasse is het FC Klazienaveen ook zaterdagmiddag niet gelukt om de uitwedstrijd tegen FC Meppel in punten om te zetten. De volgelingen van trainer Michel Kerkdijk wisten een eerste helft waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, tot aan de thee de stand in evenwicht te houden. Na de thee kwam FC Meppel op schot want het was Camiel Fidom die tussen minuut 60 en 70 met een zuivere hattrick FC Klazienaveen op een 3-0 achterstand zette.
Reageer!

SVBO (zat) kan de punten niet in eigen huis houden

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F wist SVBO(zat) de thuiswedstrijd tegen FC Assen niet te winnen. Na een 1-2 ruststand verloren de geelzwarten met 2-3. De wedstrijd was 10 minuten onderweg toen Ian Norde de score voor FC Assen opende. Nadat de doelman van SVBO(zat) geblesseerd uitviel moest trainer Jan Moes veldspeler Tom Jeuring in het doel zetten. FC Assen rook daardoor kansen en wist tien minuten later via Kay Veenhuizen op 0-2 te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda