AMATEURVOETBAL

KNVB benoemt Jan van Driel tot Bondsridder

ZEIST - Amateurvoetbal en voorzitter KNVB district Noord Jan van Driel (foto), woonachtig in Beilen, werd zaterdag 28 november tijdens de Algemene Vergadering in Zeist benoemd tot bondsridder. Uit handen van bondsvoorzitter Michael van Praag kreeg Van Driel de bijbehorende versierselen. Jan van Driel is ruim dertig jaar bestuurlijk actief voor de KNVB. In 1978 werd de nu 65-jarige Drent bestuurslid van de KNVB-afdeling Drenthe. Op een lange periode als secretaris/penningmeester volgde vanaf 1992 het voorzitterschap van de afdeling. Na negen jaar als vice-voorzitter is Van Driel sinds 2005 voorzitter van het KNVB-district Noord. In 2001 werd Jan van Driel al onderscheiden als lid van verdienste.
Reageer!

FC Emmen in tweede helft onderuit

EMMEN - FC Emmen heeft slechte zaken gedaan door de thuiswedstrijd tegen FC Volendam met 4-2 te verliezen. In stromende regen werd een goede eerste helft gevolgd door een in verdedigend opzicht belabberde tweede helft. Invaller Michiel Kramer had bij de gasten de dag van zijn leven door in negen minuten een hattrick te scoren.
Reageer!

Drenthina laat zich verassen door LTC

Voorafgaand aan de topper tussen Drenthina ? LTC kwam Ollie Uitenwerf niet op tijd, dus trainer Benes was resoluut?jij doet niet mee. De Drenthina-spits en goaltjesdief had spijt?hij is dan wel een speler van naam te laat is te laat, zijn plaats werd ingenomen door de jonge Paul van Braam. De eerste kans viel al in de 6e minuut te noteren, verdediger Boersma zat mis en liet zijn tegenstander Lubbers vrijuit volleren. Tot opluchting echter van iedereen, zeilde de bal over het doel van Michiel Sanders heen.
Reageer!

FC Emmen herdenkt Emile Huizing

EMMEN - Voor aanvang van de wedstrijd FC Emmen-FC Volendam zal een minuut stilte in acht worden genomen wegens het overlijden van Emile Huizing. Hij was sinds 1 juli 1993 in dienst als administrateur na daarvoor de club vanaf april 1992 als penningmeester te hebben gediend. Emile Huizing is na een lang ziekbed op 54-jarige leeftijd overleden.
Reageer!

FC Emmen ontvangt FC Volendam

EMMEN - In de voorlaatste thuiswedstrijd van het jaar 2009 krijgt FC Emmen bezoek van FC Volendam. Na de nederlaag op maandag in Veendam hopen de Emmenaren in eigen huis beter voor de dag te komen. Met FC Volendam komt de tweede degradant uit de eredivisie op bezoek maar terwijl De Graafschap het goed doet blijft FC Volendam ver beneden de verwachtingen. De door Edward Sturing gecoachte ploeg staat momenteel zelfs op de veertiende plek en je hoort de kritische Volendammer supporters bijna in Emmen mopperen. Afgelopen maandag werd thuis met 1-0 van De Graafschap verloren en dat was al de zesde achtereenvolgende wedstrijd zonder overwinning. In deze reeks werd vier keer verloren en twee maal gelijk gespeeld.
Reageer!

Leonardo pas na winterstop inzetbaar voor FC Emmen 04-12-2009

VOETBAL - FC Emmen kan pas vanaf 1 januari beschikken over haar nieuwste aanwinst Leonardo. Al anderhalve maand lang probeert de Drentse club de vrijgave van de vleugelspeler vanuit zijn geboorteland Brazili? te krijgen, maar tot nu toe nog altijd zonder succes. "We hebben alles geprobeerd, maar lopen steeds weer tegen een ander probleem aan. We wachten nu tot de transferwindow wordt geopend. Doodzonde en heel erg frustrerend, maar het is niet anders", aldus FC Emmen-trainer Harry Sinkgraven een dag voor de krachtmeting met Volendam.
Reageer!

Beloften stunten tegen koploper PSV

EINDHOVEN - Jong SC Heerenveen/FC Emmen heeft dinsdagavond een uitstekende prestatie neergezet door koploper PSV op eigen terrein met 1-2 te kloppen. PSV kwam voor rust met 1-0 voor, maar een uitstekende tweede helft leverde het elftal van trainer Johnny Jansen een verdiende zege op.
Reageer!

FC Emmen ontvangt FC Volendam

EMMEN - In de voorlaatste thuiswedstrijd van het jaar 2009 krijgt FC Emmen bezoek van FC Volendam. Na de nederlaag op maandag in Veendam hopen de Emmenaren in eigen huis beter voor de dag te komen.
Reageer!

Cotract voor Wesley Wakker bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft Wesley Wakker voor de rest van het seizoen vastgelegd. Voor het komende seizoen is een optie afgesproken tussen de club en de negentienjarige aanvaller uit de eigen jeugdopleiding. Wesley Wakker heeft dit seizoen al acht invalbeurten vervuld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda