AMATEURVOETBAL

C-jeugd speelt zaterdag in het stadion

EMMEN - FC Emmen/SC Heerenveen C speelt aanstaande zaterdag de competitiewedstrijd tegen Longa '30 in het Univ? stadion. Er wordt om 13.30 uur afgetrapt.
Reageer!

FC Emmen krijgt Helmond Sport op bezoek

EMMEN - FC Emmen sluit vrijdagavond de eerste periode af met het duel tegen Helmond Sport. De Brabanders doen het prima dit seizoen en nemen momenteel de zesde plaats in en hebben zich evenals FC Emmen geplaatst voor de volgende bekerronde.
Reageer!

Keeperspromotiedag bij S.V. Twedo, toptalent onder de lat!

NIEUW AMSTERDAM - Voetbalvereniging S.V. Twedo uit Nieuw Amsterdam organiseert 19 oktober 2009 samen met de Drentse Keeperschool Number One van Gerrie van Eijk een keepersdag. Deze keepersdag wordt gehouden op het schitterende sportpark van voetbalvereniging S.V. Twedo in Veenoord. Deze keepersdag is bedoeld voor alle jeugdkeepers van 6 t/m 18 jaar (max. 60 personen). De Drentse Keeperschool hanteert een ?unieke? trainingsmethode. Tijdens deze dag werken de keepers in tweetallen aan de oefeningen die centraal worden voorgedaan; geen pressie en werkdruk om koste wat het kost de trainingsmethode er in te stampen.
Reageer!

Selectie FC Emmen actief bij Promens Care

COEVORDEN - Woensdag 30 sept. a.s. vindt er bij Promens Care in Coevorden de Sportief tour 2010 plaats. Cli?nten van Pontes en kinderen uit Coevorden krijgen de gelegenheid om te sporten met en tegen de complete selectie van FC Emmen. Deze sportieve middag start om 13.30 uur en eindigt om 15.00 uur.
Reageer!

Voetbalschool boekt overwinning op KZC '08

EMMEN - De voetbalschool van FC Emmen, bestaande uit tweedejaars E'tjes hebben een oefenduel tegen een combinatieteam van KZC '08 met 5-3 gewonnen.
Reageer!

Beloften winnen oefenduel van HHC Hardenber

EMMEN - Jong SC Heerenveen /FC Emmen heeft woensdagavond de oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg gewonnen dankzij een doelpunt van Pawel Wojchiechowski.
Reageer!

Arjen Bergsma twee duels geschorst

EMMEN - Verdediger Arjen Bergsma heeft naar aanleiding van zijn rode kaart in de wedstrijd Telstar-FC Emmen een schorsing van drie wedstrijden opgelegd gekregen. Eentje is daarvan voorwaardelijk en omdat het bekerduel tegen AFC '34 meetelt voor de schorsing, hoeft hij alleen de komende thuiswedstrijd tegen Helmond Sport nog uit te zitten.
Reageer!

Emmen D1 verliest van RVO FC Groningen D2,

GRONINGEN - De zon scheen fel in de vroege morgen, de temperatuur liep langzaam maar zeker op en qua voetbalweer was het vandaag heerlijk. Alleen nog even een reis naar Groningen, om vervolgens aan te mogen treden tegen de D2 van de Regionale Voetbalopleiding FC Groningen. Helaas, om 10.50 uur, 20 minuten na het beginsignaal, was alles al vergeven: een 4-0 verlies.
Reageer!

Kimberly Heijne in Oranje onder 17

EMMERSCHANS ? Kimberly Heijne uit Emmerschans kreeg in de afgelopen week opnieuw een uitnodiging voor de Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar. De talentvolle keepster van vv Emmen B1 zal vandaag 22 september in Zeist een oefenwedstrijd spelen tegen Legmeervogels C1, een ploeg uit de 3e divisie. Deze wedstrijd geldt als voorbereiding op de kwalificatieronde die van 21 tot en met 26 oktober in Moldavi? wordt afgewerkt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda