Atletiek

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei 2017. Op het programma staan naast de Univé Drenthe Marathon ook weer de Univé halve marathon (tevens Noord Nederlands Kampioenschap), Rabobank 10 kilometer (tevens Drents Kampioenschap) en de Rabobank IJstijd 4 Mijl. Tevens staan er een viertal Jeugdlopen op het programma. De voorinschrijving voor dit internationaal hardloop spektakel start op 1 december 2016. Voorinschrijving is mogelijk via www.drentheloopfestijn.nl of www.inschrijven.nl
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn start op 1 december

KLAZIENAVEEN – Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei 2017. Op het programma staan naast de marathon ook weer de halve marathon (tevens Open Noord Nederlands Kampioenschap), 10 kilometer (tevens Open Drents Kampioenschap) en de 4 Mijl.
Reageer!

Egbert Zijlstra weer Nederlands kampioen Marathon

AMSTERDAM - Zondag 16 oktober werd tijdens de internationale Amsterdam marathon met 43.000 deelnemers ook Het Nederlands kampioenschap Marathon gehouden. Bij de categorie 65+ heren prolongeerde E.A.C. De Sperwers atleet Egbert Zijlstra uit Barger-Oosterveld zijn titel die hij vorig jaar tijdens de Rotterdam marathon bemachtigde.
Reageer!

Populaire 4Mijl4You uitverkocht, 1.500 deelnemers aan de start

GRONINGEN - Met 1.500 deelnemers is de zesde editie van de 4Mijl4You volledig uitverkocht. Het populaire evenement, aan vooravond van de 4 Mijl4You, gaat vanavond om 20.15 uur in Haren van start. Onder het motto ‘Doe de 4 Mijl Anders’ gaan enthousiaste wandelaars, fietsers, steppers, skaters, rolstoelrijders meedoen aan deze alternatieve 4 Mijl van Groningen.
Reageer!

Tola en Bangma verzorgen startschot 4Mijl4You

GRONINGEN - Zaterdag 8 oktober vindt de zesde editie van de 4Mijl4You plaats. Naar verwachting volbrengen 1.400 deelnemers de 6,437 km geheel op eigen wijze, waaronder wandelend, fietsend, op skates of in een rolstoel of met (versierde) kinderwagen. Topatleet Tamirat Tola verzorgt om 20.15 uur het startschot van de snelheidsgroep 5 km/u in Haren. Tola won een bronzen medaille op de 10.000m bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro na een spannende eindstrijd met zijn landgenoot Demelash.
Reageer!

Walk4Energy groot succes!

ORANJEDORP - Ruim 500 wandelaars hebben meegedaan aan een van de routes tijdens de Walk4Energy die vanochtend van start ging vanaf het Dorpshuis in Oranjedorp.
Reageer!

Volg deelnemers live met de vernieuwde 4 Mijl App 30e editie 4 Mijl

GRONINGEN - De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 9 oktober haar 30ste jubileum viert, heeft een gloednieuwe app waarin het mogelijk is om deelnemers live te volgen op weg naar de finish. Met zogeheten ‘Live-tracking’ zijn alle deelnemers automatisch te volgen op basis van zijn of haar startnummer. De gratis 4 Mijl app is vanaf nu te verkrijgen voor Apple en Android en bevat bovendien de vertrouwde persoonlijke looproute.
Reageer!

Laatste startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen

GRONINGEN - 30e editie 4 Mijl – organisatie zoekt deelnemers die alle edities hebben gelopen.Na een overweldigende start zijn er nog slechts 1.000 startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen op zondag 9 oktober beschikbaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda