Basketbal

Programma tot jaarwisseling

GRONINGEN - Na vanavond speelt GasTerra Flames in 2010 nog acht keer thuis in Martiniplaza:
Reageer!

Vanavond topper in Martiniplaza

GRONINGEN - GasTerra Flames neemt het vanavond, dinsdag 19 oktober, in Martiniplaza op tegen EiffelTowers. Het is een treffen tussen de huidige nummers 1 en 2 van de ranglijst. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Aan de kant van GasTerra Flames is Aron Roy? afwezig. De pointguard kampt met een hamstringblessure en staat enige tijd aan de kant. Het duel in Martiniplaza staat vanavond onder leiding van de heren Michel Zegwaard, Bert van Slooten en Job Smeltink. KEMA Nederland is wedstrijdsponsor bij dit duel. De wedstrijdbal wordt aangeboden door Martini Sport. Komende donderdag speelt GasTerra Flames overigens opnieuw thuis. Rotterdam is dan op bezoek in Groningen.
Reageer!

Loting Eurocup komende donderdag

GRONINGEN - Donderdag 14 oktober om 11.00 uur wordt in Barcelona geloot voor de groepsfase van het toernooi om de Eurocup. Dan wordt duidelijk werd drie tegenstanders GasTerra Flames krijgt in de maanden november en december. De 31 mogelijke tegenstanders zijn bekend:
Reageer!

GasTerra Flames opnieuw thuis

GRONINGEN - Drie dagen geleden werd de eerste thuiswedstrijd door GasTerra Flames omgezet in een zege op BS Weert. Dinsdagavond treedt de ploeg van coach Marco van den Berg opnieuw aan in Martiniplaza. Het duel met Matrixx playing for KidsRights begint om 19.30 uur. De Nijmeegse ploeg staat met twee zeges en ??n nederlaag op een gedeelde derde plek van de ranglijst in de Dutch Basketball League.
Reageer!

KEMA nieuwe shirtsponsor van GasTerra Flames

GRONINGEN - Energiekennisbedrijf KEMA zal de komende jaren als shirtsponsor op de achterzijde van het tenue staan van de basketbalclub GasTerra Flames. Er is een driejarige overeenkomst ondertekend en dat betekent dat KEMA en de club tot en met het seizoen 2012-2013 gaan samenwerken. GasTerra Flames is de regerend landskampioen van Nederland en zal daardoor het huidige seizoen op Europees niveau uitkomen in de Eurocup.
Reageer!

Thuisduels tot de jaarwisseling

GRONINGEN - Na vanavond speelt GasTerra Flames nog negen keer thuis in Martiniplaza. Zesmaal in competitieverband:
Reageer!

Losse verkoop kaarten Gas Terra Flames voor dinsdag in volle gang

GRONINGEN - GasTerra Flames begint komende dinsdag aan het Europese seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Russische Unics Kazan. De verkoop verloopt via deze website. Tot en met afgelopen weekend hadden de seizoenkaarthouders de mogelijkheid hun eigen plek te reserveren voor dit duel en de drie groepswedstrijden die GasTerra Flames sowieso zal spelen in de laatste maanden van dit kalenderjaar. Sinds woensdag zijn alle niet-gereserveerde plekken in de vrije verkoop beschikbaar via deze website. Klik op onderstaande link om stoelen voor komende zaterdag uit te zoeken.
Reageer!

Verkoop Europees basketbal GasTerra Flames begonnen

GRONINGEN - GasTerra Flames gaat als landskampioen van Nederland komend seizoen Europees spelen. Op 21 september begint de ploeg met een thuiswedstrijd tegen het Russische topteam Unics Kazan. De verkoop van Europese passe-partouts is gestart. Seizoenkaarthouders kunnen tot en met vrijdag 10 september met korting hun eigen stoel reserveren. Zij kunnen de eigen stoel vastleggen voor de vier zekere Europese thuisduels in het jaar 2010. Na de wedstrijd tegen Unics Kazan speelt GasTerra Flames nog minimaal drie keer thuis.
Reageer!

Het nieuwe seizoen van GasTerra Flames start maandag

GRONINGEN - De voorbereidingen voor een nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Na een fantastisch seizoen met natuurlijk het hoogtepunt het kampioenschap begint het nieuwe seizoen uiteraard met de inmiddels traditionele ?eerste training?. Naast de trainingen staan er een aantal oefenwedstrijden gepland waarvan de eerste op zaterdag 28 augustus in Martiniplaza gespeeld zal worden.
Reageer!

Huldiging GasTerra Flames

GRONINGEN - Door de 79-74 overwinning van gisterenavond tegen WCAA Giants in een kolkend en tot de nok toe gevuld Martiniplaza, heeft GasTerra Flames voor de derde keer in de historie het landskampioenschap op haar naam geschreven. Na een fantastisch verlopen seizoen, slechts drie nederlagen in de competitie, de geweldig verlopen play-offs, met onder meer de zinderende halve-finaleserie tegen ZZ Leiden, de offici?le huldiging op de eigen vloer, de feestvreugde in de BBC-ruimte, de vieringen door de hele binnenstad, een dag rust, zal vanavond vanaf 19.00 uur het seizoen uitmonden in een offici?le huldiging op de Grote Markt in Groningen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda