BETAALD VOETBAL

FC Emmen huurt Mohamed Bouchouari

EMMEN - Op de laatste dag van de transferperiode heeft FC Emmen zich verzekerd van de diensten van Mohamed Bouchouari. De 21-jarige aanvallend ingestelde rechtsback wordt voor 1 seizoen gehuurd van RSC Anderlecht. Het is niet de eerste keer dat Bouchouari op de Nederlandse velden te vinden zal zijn; van 2010 tot 2012 speelde de Belgische Marokkaan in de jeugdopleiding van PSV, waarna hij de overstap maakte naar Zulte Waregem. In 2018 verdiende hij een transfer naar Anderlecht, waar hij na een uitstapje bij het Luxemburgse F91 Dudelange in december 2020 terugkeerde.
Reageer!

Ahmed El Messaoudi tekent bij FC Emmen

EMMEN - Dit seizoen draagt Ahmed El Messaoudi het rood-wit van FC Emmen. Hij tekent een contract voor één seizoen bij de Drentse Eredivisie-club, met een optie op een tweede seizoen. De 27-jarige Marokkaanse Belg maakte in 2013 zijn debuut in het Belgische betaalde voetbal bij Lierse SK als verdedigende middenvelder. Na verhuurperiodes bij Standard Luik en KV Mechelen, maakte hij in 2017 definitief de overstap naar KV Mechelen.
Reageer!

Rui Mendes verlengt contract bij FC Emmen

EMMEN - Het contract van Rui Mendes bij FC Emmen is opengebroken. De 22-jarige Portugees had nog een contract voor dit seizoen met een optie op volgend seizoen. De nieuwe verbintenis loopt tot de zomer van 2025 met een optie voor een extra seizoen. Na een succesvolle proefperiode tekende Mendes in juli 2021 bij FC Emmen, nadat zijn contract bij TSG 1899 Hoffenheim afliep. Sindsdien is hij een vaste waarde in de ploeg van Dick Lukkien. De teller staat inmiddels op 42 officiële duels, waarin hij achttien keer scoorde.
Reageer!

FC Emmen kan niet verrassen in Rotterdam

ROTTERDAM – FC Emmen heeft zaterdagavond in De Kuip in Rotterdam niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen Feijenoord. De vierde wedstrijd in deze nog jonge competitie in de Eredivisie werd na een 0-0 ruststand uiteindelijk nog geflatteerd met 4-0 verloren.
Reageer!

FC Emmen stuurt FC Utrecht met een 3-2 weer naar huis

EMMEN – Na een 1-2 ruststand stelde FC Emmen in de tweede helft orde op zaken en won uiteindelijk met 3-2. De eerste zege van het seizoen is binnen nadat een week geleden in de slotfase tegen RKC Waalwijk de volle winst had laten liggen. FC Emmen begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de eerste helft een aantal goede mogelijkheden maar stond met de rust wel met 1-2 achter.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Mark Diemers

EMMEN - Mark Diemers speelt dit seizoen voor FC Emmen. De Drentse club huurt de middenvelder voor één seizoen van Feyenoord. Diemers is een bekende naam in het Nederlandse voetbal met een verleden bij SC Cambuur, FC Utrecht, De Graafschap, Fortuna Sittard en sinds 2020 Feyenoord. Hij draaide meteen een sterk seizoen bij de Rotterdamse club. Afgelopen seizoen werd hij in de winter verhuurd aan Hannover 96 in de 2. Bundesliga.
Reageer!

Kom jij zondag ook naar de Open Dag van FC Emmen?

EMMEN - Aanstaande zondag is onze Open Dag met onder andere de presentatie van onze selectie, de jeugdspelers, onze G-voetballers, de OldStars en SIBI. Ook kun je in het stadion kijken naar een open training en meeluisteren naar de aanwijzingen van de trainers.
Reageer!

Michaël Heylen keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na twee seizoenen bij Sparta Rotterdam keert Michael Heylen terug bij FC Emmen. De Belgische centrale verdediger tekent een contract voor twee seizoenen. In de zomer van 2019 maakte Heylen transfervrij de overstap van Zulte Waregem naar FC Emmen. In Drenthe speelde hij met onder andere Lorenzo Burnet en Miguel Araujo. Nadat het seizoen 2019-2020 werd afgebroken vanwege corona, werd de optie in zijn contract vanwege de onzekerheid door de pandemie niet gelicht en koos hij ervoor om bij Sparta te tekenen.
Reageer!

FC Emmen contracteert Gonzalo Sánchez

EMMEN - FC Emmen heeft Gonzalo Sanchez vastgelegd. De Italiaanse Peruaan tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Sanchez is een 22-jarige spits. Hij heeft een verleden bij Alianza Lima en Alianza Atletico Sullana in Peru. Bij die laatste club liep zijn contract deze zomer af. Ook zat hij bij de nationale jeugdploegen van Peru.
Reageer!

FC Emmen huurt Fernando Pacheco

EMMEN - FC Emmen heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Fernando Pacheco. Hij wordt voor 1 seizoen gehuurd van Club Sporting Cristal. De 23-jarige Pacheco is een sterke en snelle aanvaller. Hij verliet Club Sporting Cristal, waar hij een groot deel van zijn jeugdopleiding genoot, in 2020 voor een avontuur bij Fluminense en Juventude in Brazilie. In januari 2022 keerde hij terug bij Club Sporting Cristal. Hij is bovendien een vaste kracht bij de nationale jeugdploegen van Peru.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda