BETAALD VOETBAL

FC Emmen oefent donderdag tegen Preussen Munster

EMMEN - FC Emmen hervat na twee competitievrije weekeinden de competitie op vrijdag 1 april thuis tegen FC Volendam. Ter voorbereiding hierop worden de komende week twee oefenduels gespeeld.
Reageer!

Jeugdafdeling vult functies voor volgend seizoen aan

EMMEN - In technisch en organisatorisch opzicht begint de jeugdopleiding van FC Emmen voor het seizoen 2016/17 vorm te krijgen. Met diverse trainers is overeenstemming over contractverlenging bereikt en ook bij de invulling van de organisatorische functies is sprake van continuïteit. Dat laatste stemt manager jeugdzaken Paul Kamphuis tot tevredenheid. ,,Ik ben blij met de continuïteit van een groot gedeelte van de organisatie. En daarnaast bieden we ruimte om binnen onze organisatie door te groeien.’’.
Reageer!

D-Jeugd moet meerdere erkennen in FC Twente D1

FMMEN - FC Emmen D1 heeft dinsdagavond de competitiewedstrijd tegen FC Twente D1 verloren. In de JENS Vesting werd het 0-4 na een 0-1 ruststand. De Emmenaren speelden zeker geen slechte wedstrijd maar er was wel een duidelijke verschil in technische vaardigheden. FC Emmen D1 kreeg ook best goede mogelijkheden waaronder enkele zogenaamde honderd procent kansen.
Reageer!

Raymond Gyasi zet FC Emmen op het goede spoor

EMMEN - FC Emmen was aan een driepunter toe na uit de laatste vier duels slechts twee punten te hebben behaald. Achilles '29 leek een ideaal slachtoffer maar na een helft spelen stond het nog dubbelblank. Invaller Raymond Gyasi maakte direct na de rust het verschil met twee fraaie treffers waarmee hij de grondslag legde voor de 3-1 overwinning.
Reageer!

FC Emmen B1 haalt dinsdag in tegen PEC Zwolle B1

EMMEN - FC Emmen B1, dat het momenteel zo uitstekend doet in de voorjaarscompetitie, moet aanstaande dinsdag inhalen tegen PEC Zwolle B1. Het duel wordt in het IJsseldelta stadion gespeeld en begint om 19.00 uur. Bij winst nemen de Emmenaren de koppositie over van ADO Den Haag B1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda