Paardensport

Marriet Hoekstra, Aniek Diks en Jules de Bruijn zegevieren

ASSEN - De tweede dag van het concours hippique NIC Assen was voor veel regionale deelnemers een drukke dag. Verschillende ruiters en amazones traden meerdere malen aan. Telkens met een ander paard. Er werden wedstrijden gereden in de klassen M, Z en ZZ.
Reageer!

Wereldkampioenen brengen spektakel bij NIC Assen

ASSEN - Het is nog niet eerder vertoond tijdens het Noordelijke Internationaal Concours hippique NIC Assen. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober komen de wereldkampioenen in het vierspanrijden naar de TT Hall. Een unieke wedstrijd met veel spektakel.
Reageer!

Adelinde Cornelissen met “toekomstpaard” naar NIC

ASSEN - Dressuuramazone Adelinde Cornelissen zal tijdens het NIC Dressuurgala op zondagavond 12 oktober met één van haar “toekomstpaarden” in de ring verschijnen. De amazone won onlangs op de Wereldruiterspelen in Caen individueel de bronzen medaille.
Reageer!

IJsbrand Chardon op NIC Assen

ASSEN - Het gouden landenteam Vierspannen van de Wereldruiterspelen in Caen bestaande uit IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en bronzen individuele medaille winnaar Theo Timmerman komt naar het concours hippique NIC Assen. Het was al aangekondigd, het concours hippique NIC Assen heeft dit jaar voor het eerst een vierspanwedstrijd op het programma staan.
Reageer!

Topprestatie Merle Uiterwijk

EMMEN - Op 30 augustus 2014 werden tijdens de Hippiade de Nederlandse kampioenschappen Dressuur ponies verreden. Tijdens de Drentse Regio kampioenschappen had de 11 jarige merle Uiterwijk met haar 11 jarige pony Leutseveld’s Milla uit Emmen zich geselecteerd namens de regio Drenthe. Merle rijd voor de rijvereniging de Alterbergruiters in Zweeloo.
Reageer!

NIC Assen breidt uit

ASSEN - Hoewel momenteel de buitensporten nog volop worden beoefend, is de organisatie van het concours hippique NIC Assen alweer druk met de voorbereidingen voor het komende indoor concours. In de vertrouwde accommodatie van de TT Hall in Assen wordt van woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober de 59ste editie van het oudste indoor concours hippique van Nederland gehouden.
Reageer!

CONCOURS HIPPIQUE WACHTUM

WACHTUM - Het Concours Hippique in Wachtum wordt gehouden op zondag 29 juni a.s. Hackney’s, tuigpaarden, een showrubriek voor de jeugd, Friese paarden, bestgaande rijpony en een SPECTACULAIR SHOWNUMMER, maken het concours compleet.
Reageer!

Carmelcollege Emmen organiseert paardenconcours

EMMEN/DALERVEEN - Donderdag 19 juni organiseert het Carmelcollege Emmen speciaal voor paardensportliefhebbers het Carmelconcours 2014. Op manege Boekweitakkers in Dalerveen kunnen jongens en meiden meedoen op twee onderdelen, springen en dressuur. Het concours is niet alleen voor leerlingen van het Carmelcollege, maar voor iedereen tot en met 18 jaar die op paardrijden zit.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda