Vechtsporten

Spectaculair Internationaal Thai-Boxing Gala in Eden Hotel

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober (vandaag) zal het Eden Hotel weer de arena zijn voor het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala, georganiseerd door promotor Marc Hobers van Garuda Gym Emmen. In totaal staan er 17 gevechten op het programma, waarvan maar liefst 5 interlands, met vechters uit Thailand, Ierland, Duitsland en uiteraard Nederland. De interland Nederland ? Thailand, ??n van de hoogtepunten van de avond, zal plaatsvinden volgens Thaise regels, dus met ellebogen en knietechnieken naar het hoofd. De Thai Paowarit is kampioen van het gerenomeerde Rachadamnern stadion in Bangkok - Thailand. Hij neemt het in de A-klasse op tegen Tommy Biric uit Rotterdam.
Reageer!

Patrick Zondag uigeschakeld

BUDAPEST - Na twee dagen hard knokken en twee rondes verder is de W.K. voor Patrick Zondag afgelopen. Patrick had zich geplaatst bij de laatste 32 (wat op zich al een hele prestatie is ) maar moest (naar scheidsrechters beslissing, zeg maar dwaling) zijn meerdere erkennen in de Canadees Sean Edward. Jammer maar het is niet anders. Op 15 november wacht hem weer de Oyama Cup en medio december de Europeese titelstrijd.
Reageer!

Nederlandse kampioenschappen boksen jeugd

Luka Oluic heeft eerste titel binnen voor Boksvereniging Klazienaveen. Zondag waren de finales van de Nederlandse kampioenschappen in Nieuwegein. Luka deed mee in het weltergewicht - 69 kg. jeugd. Zijn tegenstander kwam uit Limburg van boksvereniging "de amateur"ook bekend als de boksclub van Arnold van der Leijde. Na een gelijk opgaande eerste ronde ging Luka direct vanaf de gongslag van de tweede ronde met lange linkse en rechtse direkten van start.
Reageer!

Tweemaal twee voor SVTA in Assen

ASSEN - Op zaterdag 9 mei zijn vier schermers van de schermvereniging Ter Apel uitgekomen op het Vermeltvort-toernooi. De resultaten van het toernooi tellen ook mee voor de noordelijke Best of Six-competitie. In de jongste categorie, de kuikens, waren Nick van Hoorn en Meinke Bruil actief. Zij bereikten allebei de kwartfinales maar verloren helaas in deze kwartfinales. Zij werden respectievelijk vijfde en achtste.
Reageer!

Bokser Luka Oluic wint in Hamburg

HAMBURG ? Luka Oluic van boksvereniging Klazienaveen won op een internationaal Bokstoernooi gewonnen bij TUS Finkenwerder in Hamburg(Insel-Cup 2009). De eerste bokser Tiko Tigran van boksvereniging Klazienaveen vocht tegen Mehmet Fuat Budakoglu kampioen van Hamburg. Eerste ronde was gelijkopgaand en de tweede en derde ronde was Tiko te druk waardoor hij zijn dekking verloor De tegenstander kon daardoor meer punten scoren en Tiko dus op punten verloor. Tiko kreeg nog wel een opsteker van de Duitse organisatie mee dat hij goed vechtershart heeft.
Reageer!

Sander Postma kampioen

EMMEN - Sander Postma van boksvereniging Emmen is onlangs kampioen van district Oost geworden. In de finalestrijd in Nieuwegein versloeg hij Luca Oluic van boksvereniging Klazienaveen. Een week later bokste Sander, in de halve finale van het kampioenschap van district noord/noord-holland, tegen Steven Pool van Frisia Leeuwarden. Ook deze wedstrijd won hij overtuigend op punten. 18 april worden de finales gebokst in Purmerend
Reageer!

Sanne Huizinga eerste dan,

In de afgelopen week heeft Sanne Huizinga van Team Reilman onder leiding van Joop Reilman haar zwarte band gehaald in het Taikishin full contact karate. Huizinga, 18-jaar, die sinds 1999 al deze gevechtsport beoefend heeft het eerste dan examen in twee dagdelen afgelegd. Het diploma werd uitgereikt door Joop Reilman die de achtste dan heeft in deze gevechtssport. Het examen werd afgenomen in de gevechtsdojo gelegen aan de eerste bokslootweg.
Reageer!

Scherm Vereniging Ter Apel succesvol in Neuss (Dld)

NEUS(Dld) - In het afgelopen weekend hebben drie schermers van de schermvereniging Ter Apel deelgenomen aan het sterke jeugdschermtoernooi in Neuss (Dld). Een podiumplaats was er voor Pauline Schomaker. Zij schermde een prima toernooi maar moest helaas in de halve finale het onderspit delven, wat haar toch een welverdiende derde plaats opleverde.
Reageer!

Emmer Karateka?s succesvol op Nederlands Kampioenschap

SLIEDRECHT - Afgelopen zaterdag op zaterdag 14 februari wisten enkele karateka?s uit Emmen en Klazienaveen titels in de wacht te slepen op het Nederlands kampioenschap Kyokushin Karate in Sliedrecht. Het team Reilman uit Emmmen onder leiding van Joop Reilman en Paul Reilman deed er goede zaken met vier titels. Bas de Lange werd kampioen bij de jeugd tot 18 jaar. Dewi Kallan mag zich een jaar lang Nederlands kampioen bij de dames jeugd noemen. Walliet Avivi en Maaike Kip haalden bij de jeugd ook de finale maar moesten genoegen nemen met een overigens mooie 2de plaats. Cihan Ozturk vorig jaar nog winnaar van zilver in het zwaargewicht werd nu in de eerste ronde uitgeschakeld.
Reageer!

Kyokushin karateka Patrick Zondag Nederlands kampioen

SLIEDRECHT - Karateka Patrick Zondag heeft gisteren tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Kyokushin in Sliedrecht een voortreffelijke prestatie geleverd. De 22 jarige Emmenaar haalde onder de rook van Rotterdam (Sliedrecht) de eerste plaats in de klasse onder de 70 kilogram.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda