KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Lintjes voor 22 Emmenaren

EMMEN - Burgemeester Eric van Oosterhout reikte woensdagmorgen 26 april 22 koninklijke onderscheidingen uit aan inwoners van de gemeente Emmen. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Grote Kerk. De meeste van hen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ook werd een decorandus benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Onder de gedecoreerden is ook een echtpaar. De lijst ziet er als volgt uit:
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Smid-Mulder

EMMEN - Mevrouw Els Smid-Mulder (80) uit Emmen werd maandagmiddag 24 april 2023 Koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar opgespeld door loco-burgemeester Jisse Otter. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in buurtgebouw Bargermarke, in Emmen. Mevrouw Smid is jarenlang voorzitter geweest van de afdeling Emmerhout/Emmerschans van de Zonnebloem. Daarnaast vervulde ze het voorzitterschap van de afdeling Emmen-Angelslo.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Liesbeth Annen-Helmich

ERICA - Mevrouw Liesbeth Annen-Helmich (55) uit Erica is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar vanochtend tijdens een bijeenkomst in de PKN kerk in Erica opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Mevrouw Annen heeft een lange staat van dienst als vrijwilliger. Ze was vanaf 2004 actief als vrijwilliger voor de Protestantse gemeente Erica.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor Rikus Haasken

EMMEN - Op maandag 21 november 2022 kreeg de 62-jarige Rikus Haasken de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout reikte hem dit lintje uit tijdens de feestelijke bijeenkomst van het 50-jarig bestaan van Vereniging Plaatselijk Belang Nieuw Amsterdam/Veenoord in multifunctioneel centrum de Veurkamer in Nieuw-Amsterdam. De heer Haasken nam die avond afscheid als voorzitter. Erkende Overleg Partner Plaatselijk Belang Nieuw-Amsterdam/Veenoord De heer Haasken is een actieve en energieke vrijwilliger en een verbinder.
Reageer!

18 lintjes uitgereikt tijdens Lintjesregen 2022 gemeente Emmen

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid (de z.g. lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning) reikte burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen de jaarlijkse lintjes uit. Hij deed dit tijdens een speciale bijeenkomst in de Grote Kerk in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Klaas van der Velde

ZWARTEMEER = Op donderdag 1 juli uur reikte burgemeester Eric van Oosterhout een koninklijke onderscheiding uit. De heer Klaas van der Velde (75 jaar) uit Zwartemeer mag zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De heer Van der Velde is 40 jaar bestuurslid geweest bij voetbalvereniging Zwartemeerse boys. Een mijlpaal om trots op te zijn.
Reageer!

Twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in Zandpol

ZANDPOL - Op maandag 21 juni uur reikte burgemeester Eric van Oosterhout twee koninklijke onderscheidingen uit. De heren Jaap Setz en Wim Lugers uit Zandpol mogen zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Ze kregen deze lintjes tijdens hun afscheid bij Plaatselijk Belang Zandpol (PBZ) in het dorpshuis. Beide heren hebben zich ruim 20 jaar voor PBZ ingezet. Ze hebben veel voor de leefbaarheid in Zandpol betekend.
Reageer!

Lintjesregen ook in Emmen

EMMEN - Traditioneel werden vandaag ook in het gemeentehuis van Emmen weer een Lintjesregen gehouden. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om namens de Koning een Koninklijke onderscheiding uit te reiken aan personen die zich vooral als vrijwilliger voor verschillende organisaties verdienstelijk heeft gemaakt. In verband met de Coronaperikelen gebeurde dat niet zoals de laatste jaren gewend in de Grote kerk in Emmen, maar deze keer in het bruggebouw van het gemeentehuis.
Reageer!

Henk Prins en Ap Huizinga Koninklijk onderscheiden

KLAZIENAVEEN - Hendrik (Henk) Prins (74 jaar) en Albert Jan (Ap) Huizinga (73 jaar) doen samen bijna 100 vrijwilligerswerk (2x 49 jaar) bij aquariumvereniging Minor. Op zaterdag 24 oktober reikt burgemeester Eric van Oosterhout hen de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit tijdens het 50-jarig jubileum van de vereniging. Beide heren zijn sinds 1971 als vrijwilliger betrokken bij Minor, hebben bestuursfuncties bekleed en zetten zich ook op andere manieren in voor de vereniging.
Reageer!

Twee Koninklijke Onderscheidingen voor de Parels van Emmen

EMMEN - Tijdens het 25-jarig jubileum van de multiculturele vrouwengroep Parel in het Wapen van Emmen reikte burgemeester Eric van Oosterhout vandaag twee Koninklijke Onderscheidingen uit. Mevrouw Rumena Froma-Pajovic (67 jaar) en mevrouw Anab Mohamed Jama (63 jaar) beide uit Emmen mogen zich vanaf vandaag â??Lid in de Orde van Oranje-Nassauâ?? noemen. Beide vrouwen zijn vrijwilliger bij de Parel van Emmen. Zij zetten zich in voor de integratie van buitenlandse vrouwen in de Nederlandse samenleving.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda