AMATEURVOETBAL

SVBO wint van Titan ondanks valse start

NIEUW WEERDINGE - SVBO won zondagmiddag na een 1-1 ruststand met 4-2 van Titan. De doelpunten kwamen op naam van Toin Loves, Nick Klingenberg, opnieuw Loves en Martin Bauerhuit. Voor de thuisploeg scoorde Edwin Drenth twee keer. SVBO begon de wedstrijd slap en stond na 5 minuten al op achterstand. Balverlies van Rene Wolbers op de 16 meter betekende een treffer voor Titan. Daarna was het nog niet best wat SVBO liet zien, maar werd na een kwartier wel wakker geschud. Het begon beter voetballen en was de rest van de wedstrijd beter. SVBO voetbalde aardig, en kreeg veel kansen.
Reageer!

Erica?86 wint van SVBO zat

ERICA - Op een zonovergoten sportpark de Veenschappen won Erica?86 ook zijn tweede bekerwedstrijd van het seizoen, van zesdeklasser SVBO met 4-2. Erica?86 begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 4e minuut dan ook in een achterstand. Een steekpass werd gegeven op Frank Goeree, en hij kon zo doorlopen naar de keeper, hij omspeelde deze en schoof binnen 0-1.
Reageer!

SVBC niet verder dan 4-0 in Witteveen tegen de plaatselijke boys.

WITTEVEEN ? Vlak voor tijd liet Witteveense Boys tegen SVBC een goede kan liggen om de volle winst te pakken. Net zoals tegen Beilen was de wedstrijd tegen SVBC een kwartier te lang. In de eerste 75 minuten had SVBC het niet gemakkelijk tegen een goed spelend Witteveense Boys die via goed counter voetbal drie keer wist te scoren. Bob Seele mocht in de eerste helft aantekenen voor een echte hattrick. Een kwartier voor tijd sloeg het noodlot toe voor de Witteveners. Of het nu kwam door de hitte of door het feit dat er in de defensie een omzetting gedaan moest worden.
Reageer!

Zwartemeer te sterk voor Zwartemeerse Boys

KLAZIENAVEEN - Zwartemeer moest weer met een uitgedunde selectie beginnen aan de bekerwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys. Wegens langdurige blessures en nog openstaande schorsingen ontbraken nogal wat spelers. Met het oog op de derby tegen de Boys was men toch wat ongerust op een goede afloop. Hiervan bleek in de wedstrijd echter niets. De Boys speelden vrij mat en Zwartemeer kon in de eerste helft vrij gemakkelijk uitlopen naar een 4-0 voorsprong.
Reageer!

DVC'59 ruim langs TEVV

NIEUW DORDRECHT - In het begin leek het er nog niet op, dat TEVV zo'n ruime nederlaag zou lijden, want er waren nogal wat kansen over en weer. Maar waar de spitsen van TEVV faalden, wisten de spitsen van de Nieuw Dordtenaren wel hoe ze met de kansen om moesten gaan. Moet gezegd, dat ze ook wel wat medewerking van de verdediging van de Exlo?rmonders kregen. Rudie Meems maakte uit een goede voorzet de 1-0 en even later strafte dezelfde spits slecht wegwerken van Mark Baas goed af, 2-0. Zoals gezegd, de bezoekers kregen ook wel kansen, maar spits Jasper Wiering van TEVV wist die niet te benutten.
Reageer!

Bekervoetbal zondag 23 augustus

HHERENVEEN - Op zondag 23 augustus, 2009 staat het volgende KNVB beker Amateur ronde op het programma:
Reageer!

Erica?86 wint van SVBO zat

ERICA - Op een zonovergoten sportpark de Veenschappen won Erica?86 ook zijn tweede bekerwedstrijd van het seizoen, van zesdeklasser SVBO met 4-2. Erica?86 begon slap aan de wedstrijd, dit resulteerde in de 4e minuut dan ook in een achterstand. Een steekpass werd gegeven op Frank Goeree, en hij kon zo doorlopen naar de keeper, hij omspeelde deze en schoof binnen 0-1.
Reageer!

Raimon Benjamins keept 100e wedstrijd voor Hoogeveen

HOOGEVEEN - Keeper Raimon Benjamins heeft zaterdag in het met 1-2 verloren bekerduel tegen ACV zijn 100e offici?le wedstrijd in de hoofdmacht van Hoogeveen gespeeld. De doelman maakte in het seizoen 2002-2003 zijn debuut in de hoofdmacht van de toenmalig hoofdklasser. Dat gebeurde in de strijd om de KNVB-beker tegen VVOG. Benjamins was lange tijd reserve-keeper achter o.a. Dennis Schomaker. In 2005 verruilde hij Hoogeveen voor het Ommer OZC. Een jaar later keerde de inwoner van Kerkenveld echter terug en was hij de eerste keus voor de hoofdtrainers Jacob Botter en later Berry Zandink. Benjamins is naast doelman van het eerste elftal ook actief als jeugdco?rdinator.
Reageer!

WKE wint Super Cup Amateurs

BARENDRECHT - WKE kwam na een 0-0 ruststand in en tegen Barendrecht op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Martijn Doldersum. WKE scoorde daarna nog twee keer maar deze treffers werden wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Met n0g een kwartier te spelen komt de Super Cup steeds dichterbij.Na deze treffer van Doldersum beheerste WKE de wedstrijd en het was Robert Fik die met twee treffers de overwinning en de super cup veilig stelde. Later..... Zie fotoboek.
Reageer!

FC Emmen heeft Hans Denissen op proef

EMMEN - FC Emmen heeft momenteel Hans Denissen op proef. De 25-jarige oud-speler van Willem ll, RBC en MVV speelde het afgelopen seizoen op Cyprus. In juni en juli van dit jaar stond hij bij het Finse FC Haka onder contract en was recentelijk op proef bij Dynamo Dresden. Richmond Bossmann heeft een goede stageperiode bij FC Emmen achter de rug maar een beslissing over zijn wel of niet blijven is nog niet genomen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda