Atletiek

Wildman Trail & Canicross

EMMEN - Op zondag 1 maart aanstaande wordt rondom De Kibbelkoele weer de Wildman Trail & Canicross gehouden. De afschanden waartussen de deelnemers kunnen kiezen zijn de 1, 3, 5, 10 en 15 mijl en de 5mijl Canicross. Het parcours op het Slenerzand is onverhard. De eerste afstand die om 10.00 van start gaat is de 15 mijl. Daarna volgen de andere afstanden telkens met een verschil van 10 minuten. De Canicross gaat om 11.00 uur van start. Voorinschrijven kan via inschrijven.nl maar voor deze loop die georganiseerd wordt door de Stichting Wildmanrun, kan men zich ook vlak voor de start inschrijven.
Reageer!

Irma Wesseling Nederlands kampioen indoor 60 meter

APELDOORN – Tijdens de Nederlands Kampioenschap Indoor Masters is Irma Wesseling uit Klazienaveen Nederland kampioen geworden op de 60 meter sprint. Dit kampioenschap is het strijdtoneel in Omnisport in Apeldoorn waar alle mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder alweer voor de elfde keer streden voor de Nederlandse titels. Er stonden meerdere onderdelen zoals verspringen en hoogspringen meerkamp.
Reageer!

Brons op NK voor meerkampster Sarah van Beilen

APELDOORN – Tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen indoor meerkamp in Apeldoorn legde Sarah van Beilen uit Emmen beslag op een derde plaats. De Emmense behaalde na vijf onderdelen in totaal 3707 punten en moest daardoor genoegen nemen met het brons.
Reageer!

Triathlonclinics in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Dit jaar organiseert Triathlon team de boks uit Klazienaveen weer de triathlonclinics ter voorbereiding voor de triathlon van Klazienaveen op 23 augustus. De clinics zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht start niveau. De clinics starten op vrijdag 3 april en duren tot en met vrijdag 10 juli. Op woensdag 18 maart is er om 19uur een gratis informatieavond in het Aquarena zwembad in Emmen.
Reageer!

Drenthe Loopfestijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 30 mei 2020 wordt voor de 37e keer het Drenthe Loopfestijn georganiseerd. Toch kan het zomaar zijn dat op 30 mei voor de laatste keer het startschot knalt. Reden is dat het bestuur al een tijd op zoek is naar nieuwe leden. Deze zijn tot op heden nog niet gevonden. Het Drenthe Loopfestijn is dringend op zoek naar mensen die willen helpen het jaarlijkse hardloopevenement in Klazienaveen te organiseren. Bestuursleden zijn door de jaren heen gestopt en het vinden van nieuwe aanwas blijkt moeilijk.
Reageer!

Alwin Heijting en Lisanne Langerijs winnen Snertloop Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Lisanne Langerijs uit Schoninghsdorf en Alwin Heijting uit Erm werden afgelopen zondag winnaar van de 10km Snertloop in Nieuw Schoonebeek. Heijting deed dat in een tijd van 33.25 en bleef daarmee 25 seconden voor op Sebastiaan Pol uit Enschede. Lisanne Langerijs had weinig moeite nodig om bij de dames de 10km te winnen. Haar tijd van 39.09 was beduidend sneller dan de 44.25 van de nummer twee Yvonne Kamies( uit Emmen en de 50.00 van Linda Rakers uit Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda