Zaalvoetbaltoernooien

Dames HZVV winnen opnieuw Midwintercup

FRANEKER ? Het succes van HZVV kon zaterdag niet op, want naast de winst van de heren in het Protos Weering toernooi was er ook succes voor de dames van HZVV. De dames wonnen net als vorig jaar de Midwintercup in Franeker door in de finale futsal Heerenveen met 2-0 te verslaan.
Reageer!

HZVV verslaat in finale Erica met 3-1

EMMEN ? HZVV is voor de zesde keer winnaar geworden van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de finale versloeg HZVV Erica met 3-1 en heeft een record in handen, want HZVV is de enige, die het toernooi al zes keer op haar naam schreef. Beide finalisten profiteerden wel direct van de wijziging in de opzet, want beiden eindigden in de poule als tweede en wonnen de kruisfinales, waardoor alsnog de finale werd bereikt.
Reageer!

Toernooi voor mensen met een beperking

EMMEN - In de sporthal op Parc Centrum Sandur wordt zaterdag 17 januari voor de negende keer het Parc Centrum Sandur toernooi voor mensen met een beperking gespeeld. Het toernooi. dat om 10.00 uur van start gaat, wordt ook deze keer weer georganiseerd door de vv Drenthina.
Reageer!

Titelverdediger HHC uitgeschakeld

Vier Hoogeveense ploegen al in finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi STEENWIJKSMOER ? Titan, Noordscheschut, Hoogeveen, HODO en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het 32ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. OZC, Erica, Hollandscheveld, Germanicus en SVBO gaan woensdagavond tijdens de tussenronde uitmaken wie de zesde finalist wordt. De verrassing van de halve finale was de uitschakeling van titelverdediger HHC uit Hardenberg, dat in Angelslo slechts vierde werd.
Reageer!

Programma tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Woensdag 7 januari aanstaande wordt in sporthal Angelslo een tussenronde gespeeld voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi met als inzet ??n plaats in de finale die zaterdag10 januari ook in sporthal Angelslo zal worden gespeeld.
Reageer!

Veel verrassingen in kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER ? De kwartfinales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben heel wat verrassingen opgeleverd. Verrassende halve finalisten zijn Hollandscheveld, OZC, Dedemsvaart, Grenzland, ZZVV, CEC, Borger zat, Zwartemeerse Boys, Angelslo en Fit Boys. De gevestigde namen van het populaire toernooi maakten geen fout. Verrassend was wel dat Germanicus, HODO en Bergentheim met de hakken over de sloot als beste derden naar de halve finale gaan.
Reageer!

HZVV met moeite naar halve finale Protos Weering

DALEN ? HZVV heeft de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bereikt door in Dalen als tweede te eindigen achter het verrassende Raptim uit Coevorden. Het ging voor HZVV niet zonder slag of stoot en HZVV leed de eerste nederlaag van het toernooi van Raptim en was gedwongen de overige wedstrijden te winnen en dat lukte. HZVV had moeite met DZOH en Bruchterveld en behaalde minieme overwinningen. Tegen CSVC werd een overtuigender zege behaald.
Reageer!

Indeling halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Het programma in de verschillende poules voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi die zaterdag 3 januari in vijf sporthallen zal worden afgewerkt ziet er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda