Zomerse Noorderslag Fair: voor u, uw huis en uw tuin!

SLAGHAREN - Een grote verscheidenheid aan artikelen, een versnapering op het terras en een gonzende gezellige drukte. Kort samengevat geeft dat de sfeer weer van de Noorderslag Fair, die op zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats vindt in en om sporthal â

De zevende editie van deze fair biedt dus ruim baan voor een ieder die de zomer in de bol heeft. Tussen 10.00 en 16.00 uur bieden standhouders hun waren in allerlei segmenten aan. Doe inspiratie op voor huis en tuin, terwijl u struint langs de brocante artikelen en woon- en buitenaccessoires of completeer uw look met nieuwe kleding en bijzondere sieraden.

Mocht u op zoek zijn naar een origineel geschenk, dan zou u ideeën op kunnen doen bij de kraampjes met allerhande cadeau-artikelen of kunstwerken. Culinaire liefhebbers kunnen terecht bij de stands met etenswaren. Mocht u direct trek hebben gekregen, dan biedt het terras uitkomst. Daar kunnen alle bezoekers, hopelijk in de stralende zon, gehoor geven aan de inwendige mens. De entree bedraagt 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Mooi weer werkt natuurlijk altijd in het voordeel van een zomerse fair, maar dat het evenement in alle weersomstandigheden veel mensen trekt, dat bewees de editie van 2014. Ondanks de kraampjes in de open lucht, deerde het matige weer het publiek niet en kwam het bezoekersaantal uit op 1600.

Veel standhouders hebben hun plekje alweer veilig gesteld. Deelnemers kunnen zich echter nog steeds inschrijven. Voor 75 euro wordt er gedurende twee dagen een stand van vier meter met dakje voor u gereserveerd in de sporthal. Ook zijn er buiten standplaatsen beschikbaar.
Voor meer informatie:
Roeli Schlepers, tel. 06-2398 3517, e-mail: zuidema-roeli@hotmail.com.
Overige informatie is ook te vinden op Facebook. https://www.facebook.com/noorderslagfair

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda