HULDIGINGEN

Barger-Compascuum eert Nobelprijswinnaar Ben Feringa

BARGER COMPASCUUM - Op donderdag 6 april eert Barger-Compascuum oud-inwoner en Nobelprijswinnaar Ben Feringa. Tijdens een feestelijk programma krijgen kinderen van zijn voormalige basisschool, zijn oud-klasgenoten en andere inwoners de gelegenheid om hem te feliciteren.
Reageer!

Genomineerden Sportgala Drenthe bekend

HOOGEVEEN / De genomineerde sporters en sportploegen voor het Sportgala Drenthe op donderdagavond 2 maart in het ATLAS Theater zijn bekend. Op basis van de bestaande verkiezingen en sportgala's in de Drentse gemeenten zijn er vanuit iedere gemeente vier genomineerden voorgedragen voor de categorieÃ
Reageer!

William Kruit Nederlands kampioen 125cc speedway

EMMER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag 24 september 2016 stond William Kruit uit Emmer Compascuum in Veenoord aan de start tijdens de gouden helm races. William reed in de klasse 125cc. William wist 3 series te winnen en 1 maal tweede. Hiermee had hij genoeg
Reageer!

Huldiging Olympisch kampioen Ilse Paulis in Dalen

DALEN - Op vrijdag 12 augustus jl. zag de hele wereld ? en uiteraard ook veel Daler inwoners ? plaatsgenote Ilse Paulis samen met haar collega Maaike Head Olympisch Goud halen in de “Roeien lichte dubbeltwee” bij de Spelen. Het duo werd vooraf al gezien als de topfavoriet.
Reageer!

Corrie en Harm Bijl 65 jaar getrouwd

BARGER COMPASCUUM – Afgelopen woensdag vierden Corrie en Harm Bijl in Barger Compascuum hun 65 jarig huwelijksfeest. Voor burgemeester Cees Bijl een reden om het paar donderdagmiddag de felicitaties van het gemeentebestuur over te brengen. Harm Bijl werd geboren in Klazienaveen-Noord op 10 december 1925 en plaatsgenootje Corrie Trip zag 0-27 juli 1932het levenslicht.
Reageer!

Menno Vos ontvangt Poolse onderscheiding

OBORNIKI(P) – Afgelopen vrijdag heeft Menno Vos uit Emmen een onderscheiding gekregen van de burgermeester van Oborniki en is daarmee de eerste Nederlander in deze gemeente die deze onderscheiding heeft ontvangen tijdens een zeer warme ceremonie met veel toespraken en oude traditie,s, die hier in Emmen niet bekend zijn. Menno Vos komt al 15 jaar in deze gemeente om goederen te brengen en de laatste paar jaar zijn er 12 vrachtwagens vol met school meubelen naar diverse scholen gebracht. Gelukkig had Vos een zeer goed contact met het Drenthe College die werden hartelijk bedankt voor hun medewerking in het leveren van zoveel meubelen.
Reageer!

De Zonnebloem wint Nieuw Weerdinger Pluim

NIEUW WEERDINGE / De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Nieuw Weerdinge hebben vrijdagavond De Pluim van Nieuw Weerdinge 2012 gewonnen. De Pluim is een aantal jaren geleden in het leven geroepen om vrijwilligers die zich op een bijzondere manier voor het dorp inzetten in het zonnetje te zetten als blijk van waardering. In ieder dorp zijn volgens de vrijwilligers van de Zonnebloem ouderen die bijna niet de deur meer uit komen en daardoor in een isolement terechtkomen. Daarnaast zijn ook mensen die door een beperking gebonden zijn aan hun huis en daardoor dreigen te vereenzamen. De Nieuw Weerdinger afdeling van De Zonnebloem laat dit niet gebeuren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda