KERST AKTIVITEITEN

Kerstmusical 11 december 15.00 uur in Emmer Compascuum.

EMMER COMPASCUUM - Komende zondag zal weer een jaarlijkse Kerstmusical worden gehouden in de Sint-Willehadeskerk in Emmer Compascuum. Wekenlang zijn er weer veel vrijwilligers in de weer geweest om ook deze Kertmusical weer tot een goed einde te brengem. Cees Bijl, oud burgemeester van Emmenen verschillende pastores uit de omgeving zingen een prachtig lied tijdens de musical die om 15.00 uur begint. Aansluitend op de musical - Kerst Compleet - is er nog markt tot 18.00 uur. Heerlijk om weer gewoon in een prachtig decor te kunnen spelen.
Reageer!

Kerstmarkt in Nieuw-Weerdinge

NIEUW WEERDINGE - Op zaterdag 10 december wordt er een Kerstmarkt gehouden in Nieuw-Weerdinge. Deze vindt plaats in en om de sporthal De Mondenhal aan de Raiffeisenstraat 15. Er is volop muziek, [kinder]vermaak, tientallen kramen en natuurlijk tal van lekkernijen. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. U bent van harte welkom! Gratis entree. Er zijn nog enkele marktkramen beschikbaar. Wie daarvoor interesse heeft kan contact opnemen via telefoonnummer 06 – 1451 5451
Reageer!

Kerstconcert Bouke uitverkocht. Er komt een extra concert

EMMEN - Op donderdag 22 decemberstaat zanger Bouke in een uitverkocht Atlas Theater met zijn kerstshow. Ieder jaar een vol huis! Daarom heeft het Atlas Theater samen met Bouke besloten om op zaterdag 3 juni 2023 een Bouke rocks Elvis toe te voegen!
Reageer!

Kerstfilm: Het wonder van Kerst in TwintigTwintig.

EMMERCOMPASCUUM - Dit jaar moest de RK parochie van Emmercompascuum noodgedwongen een alternatief bedenken voor de jaarlijkse kerstmusical waar elk jaar honderden toeschouwers op af komen. Binnen no time lag er een idee voor een kerstfilm op tafel en in de zomer van dit jaar is men al begonnen met de opnames.
Reageer!

Kerst met De Volharding in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op dinsdag 18 december zal de Sint Gerarduskerk in Barger Oosterveld weer helemaal in het teken staan van het jaarlijkse kerstconcert van de plaatselijke muziekvereniging De Volharding.
Reageer!

Veel belangstelling voor Drie Koningen wandeling in Weiteveen

WEITEVEEN – Een frisse noord-oostenwind en veel zon. Dat waren de weersomstandigheden tijdens de Drie Koningen wandeling georganiseerd door het Veenloopcentrum in Weiteveen. Onder hen waren ook de drie Koningen Balthasar, Melchior en Caspar.
Reageer!

Rond de kerstperiode weer van alles te doen in het centrum van Emmen.

EMMEN - Dit jaar is erZaterdag 23 december kun je meelopen met de kerstlichtjestocht in Het Oude Dierenpark (Rensenpark) zij starten rond 15:00 uur en de tocht duurt ongeveer 30 min. starten kan tot 19:00 uur. Op de stadsvloer zal zaterdag de gehele dag de kerstman met zijn kerstauto rondrijden.
Reageer!

Kerstconcert Volharding weer geslaagd

BARGER OOSTERVELD - Een volle St Gerarduskerk in Barger Oosterveld was dinsdagavond het decor van de het jaarlijks kersconcert van de plaatselijke muziekervereniging De Volharding en zanger/presentator John Meulman met gastoptredens va Jef Zwart, Isa Zwart, Brenda Bree, Jodi Waalkens, Bouke en als special gast Dylana Smit en dochtertje.
Reageer!

Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag in Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Zoemende naaimachines in het restaurant van het Veenpark en bij de Kerstman thuis. Voor de Kerstwandeling Plus is de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe outfits. Heeft de Kerstman een vrouw? Of hebben toch de elfjes het nieuwe pak gemaakt? Dit is het best bewaarde geheim van de Noordpool.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda