KERST AKTIVITEITEN

25E KERSTMARKT 13 DECEMBER 2016.

ODOORN - Dinsdag 13 december a.s. organiseert de kerstmarktcommissie voor de 25e keer de sfeervolle kerstmarkt rondom de mooie kerk in Odoorn. Aan de Boshof en op het plein. Natuurlijk weer met medewerking van diverse koren, ODO. musicalgroep Odoorn In verband met het 25 jarig jubileum nog extraâ
Reageer!

Kerst-overdenking ‘Uitgefloten Postbode’

KLAZIENAVEEN - Een kleine twee jaren geleden stapte ik in een bijzonder avontuur. Iets dat ik niet alleen zou doen, maar samen met mijn vader. Ondernemen. Iets waar hij heel goed in is en waarvan ik altijd riep dat ik liever theater maakte. We wonen in een rustige straat met industrie en, na verloedering van enkele leegstaande panden, kwam door sanering van TNT post het pand naast ons Ã
Reageer!

Kerstmakt 2015 Looackerhoftuin

EMMEN - Op zondag 20 december aanstaande vindt voor het eerst een kerstmarkt plaats in de heemtuin Looackerhof. Wat kun je daar verwachten? Ongeveer 16 kramen met verschillende gezellige kerst- en winterartikelen en het terrein is in kerstsfeer aangekleed.
Reageer!

Euterpe’s kerstconcert!

EMMEN - Een concert met medewerking van onze gehele vereniging! Zondag 20 december geeft Euterpe een gezamenlijk concert. Onze gehele harmonie met ons Beginnersorkest en Eurio’s. Dit onder leiding van Jody van Overbeek en Ingrid van der Klei.
Reageer!

Playback en kerstmarkt op Dord

NIEUW DORDRECHT - In en rond kerkgebouw De Rank in Nieuw Dordrecht wordt zaterdag 12 december een kerstmarkt gehouden. De markt duurt van 14.00-18.00 uur.
Reageer!

Kerstwandeling met heerlijke nostalgie, muziek en lekkers in het Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Een wandeling met een dikke plus, want ruim 2000 belangstellenden zorgen vandaag voor een gezellige maar enorme drukte im het Veenpark in Barger Compascuunm. Of het nou wel of geen witte kerst wordt in het Veenpark deden zij er tijdens de Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag een schepje sfeer bovenop.
Reageer!

Top 100 aller Drenten en VanSlag in actie voor Ruilgoederenbank

BORGER - Henk Eggens, de energieke kracht achter Cultuurpodium VanSlag in Borger, is ook een man van verbinden. Dat bracht hem op het idee om tijdens de uitzending van de Top 100 aller Drenten actie te voeren voor de Ruilgoederenbank in Nieuw-Buinen.
Reageer!

Garage Misker deelde kerstbomen uit

EMMEN - Alle klanten van Misker die een winterbeurt liet doen aan hun auto kregen van Garagebedrijf Misker een kerstboom aangeboden.
Reageer!

Kerstconcert van “Happy Voices

KLAZIENAVEEN -NOORD - Happy Voices en Carmina Burana geven een kerstconcert op zaterdag 20 december 2014, o.l.v. HenriÃ
Reageer!

Kerspakketten leiding UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Het is een goede gewoonte bij gym en jazzvereniging UNIDO om met Kerstmis alle leiding een kerstpakket te bezorgen. Niet alleen de hoofdleiding maar ook de assistentes en de medehelpsters. Bestuursleden zijn deze week twee avonden bezig geweest om in te kopen en om te verpakken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda