KONINGENNEDAGVIERING

Lintjesregen gemeente Emmen 2020 anders dan anders

EMMEN - Vandaag regende het weer lintjes in Nederland. Ook burgemeester Eric van Oosterhout mag inwoners blij maken met een Koninklijke Onderscheiding. Negen inwoners hebben jarenlang allerlei vrijwilligerswerk gedaan en krijgen vrijdagochtend een telefoontje van de burgemeester met de mededeling dat ze een lintje krijgen. Door het coronavirus vindt de daadwerkelijke uitreiking later dit jaar plaats. Hiermee volgt de gemeente Emmen de landelijke richtlijnen van het Kapittel op.
Reageer!

Regen spelbreker Koningsvliegeren Schoonebeek 2019

SCHOONEBEEK - Het had het afgelopen weekend in Schoonebeek weer een mooi drie-daags feest moeten rondom Koningsdag, maar de weersomstandigheden speelden de organisatie toch wel behoorlijk partner.
Reageer!

Koningsdag weer met tal van attracties

EMMEN/BARGER OOSTERVELD - Koningsdag wordt elk jaar mede dankzij de scholen, Plaatselijk Belang en de plaatselijke middenstandsvereniging(MIVEBA) weer groots gevierd in Barger Oosterveld. Al vroeg in de morgen namen de verschillende standhouders van groot tot klein hun positie in in het centrum van Barger Oosterveld. Mooi was ook de start van de versierde fietsen optocht voor de kleiner jeugd die ook weer veel arbeid hebben of laten verrichten om de fiets zo mooi mogelijk te krijgen.
Reageer!

Gerardus Majella Bedevaart

BARGER OOSTERVELD – Op zondag 22 juni aanstaande zal in Barger Oosterveld (Emmen) weer de jaarlijkse Gerardus Majella Bedevaart worden gehouden. De jaarlijkse bedevaart, waarvoor altijd veel belangstelling is van heinde en ver, valt samen met het begin van de zomer en de zondag waarop de kerk wereldwijd Sacramentsdag viert.
Reageer!

Koningslinde geplant in gemeentetuintje

EMMEN - In het kader van "Groen idee" voor je buurt, mogen de bewoners aan de Ruinerbrink naast perceel 168 het gemeentetuintje gebruiken, met andere woorden onderhouden. Hiervoor zijn de bewoners de gemeente zeer erkentelijk. Op de laatste Koninginnedag werd door de buurtgenoten aan de Ruinerbrink daarin een Koningslinde geplant.
Reageer!

Vrijmarkt in Emmen op Koninginnedag 30 april

EMMEN - Op Koninginnedag, dinsdag 30 april, vindt traditiegetrouw een vrijmarkt plaats in het centrum van Emmen. De vrijmarkt is geopend tussen 06.00 en 17.00 uur. Vanaf 29 april 21.00 uur is het toegestaan om een plaats in te nemen voor de vrijmarkt. Maar de gemeente heeft wel enkele spelregels voor deze vrijmarkt samengesteld
Reageer!

Ruim 11.000 kinderen in beweging tijdens de Koningsspelen

EMMEN - Vrijdag 26 april wordt voor de leerlingen van de basisscholen een onvergetelijke dag! Ter gelegenheid van de troonwisseling is dit namelijk de dag van de Koningsspelen. Bij de Koningsspelen staat samen sporten en spelen centraal. In de gemeente Emmen komen meer dan 11.000 kinderen in beweging op deze dag. De organisatie van de spelen ligt in handen van de scholen zelf.
Reageer!

Duokoop

Duokoop Wat makelaars hier uit het noorden hebben weer wat uitgevonden omdat de huizenverkoop hen stoorden scheidden ze de huizen van de gronden De duokoop een truc met voordeel je koopt het huis en huurt de grond dan kost de hypotheek niet zoveel goed nieuws dus voor het startersfront Mart Brok?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda