KERSTAKTIVITEITEN

Kerst met de Volharding in Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Dinsdag 20 december aanstaande is er in de Gerarduskerk in Barger Oosterveld weer een Kerstconcert met muziekvereniging de Volharding m.m.v. Bouke, Brenda Bee en Jeff Zwart, John Meulman, Isa Zwart en Jody Waalkens. Zie voor meer informatie onderstaande poster.>>>>>>>>>>
Reageer!

19 december Kerst Event op Erica

ERICA - Kerst nadert en daarmee ook het Kerst Event op Erica! Het loopt al aardig goed met de inschrijvingen voor het Kerst Event dat op 19 december plaats vindt. Een unieke happening, georganiseerd door Theaterkoor Ericarré, waar een speciale commissie druk mee is. Tijdens een sfeervolle wandeling wordt het traditionele kerstverhaal verteld, waar een Ericaas tintje aan is gegeven.
Reageer!

Volle Gerarduskerk geniet van kerstconcert Volharding

BARGER OOSTERVELD - Het kerstconcert van de muziekvereniging De Volharding uit Barger Oosterveld en Nieuw Dordrecht trok dinsdagavond veel belangstelling. In een bijna volle Heilige Gerarduskerk in Barger Oosterveld waren er naast de muziek van de Volharding met zang van John Meulman en ook gastoptredens van Bouke, Melissa Meeuwisse en Jeffrey Mués die begeleid werden door Jef Zwart, één van Nederlandse beste gitaristen.
Reageer!

Euterpe’s kerstconcert!

EMMEN - Een concert met medewerking van onze gehele vereniging! Zondag 20 december geeft Euterpe een gezamenlijk concert. Onze gehele harmonie met ons Beginnersorkest en Eurio’s. Dit onderleiding van Jody van Overbeek en Ingrid van der Klei. Het concert vindt plaats in De Opgang, Mantingerbrink 199 te Emmen.
Reageer!

Kerstconcert Volharding in Heilige Gerarduskerk Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - Op dinsdag 15 december 2015 geeft de plaatselijke muziekvereniging Volharding een Kerstconcert in de Heilige Gerarduskerk in Barger Oosterveld. Medewerking aan dit concert zal worden verleent door Bouke, de nr 1 Elvis van Nederland, Melissa Meeuwisse die finalist bij de The Voice Kids 2012 met begeleiding van topgtarist Jeff Zwart.
Reageer!

PARC CENTRUM SANDUR ORGANISEERT EEN WINTERFAIR!

EMMNE - Op zondag 20 december 2015 organiseert Parc Centrum Sandur een WINTERFAIR. Op die dag bieden wij alle bezoek(st)ers graag een ruim en zo compleet mogelijk programma waar alles in teken staat van de warme feestdagen. De WINTERFAIR wordt georganiseerd van 10.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis.
Reageer!

Kerstmarkt 2015 Looackerhoftuin

EMMEN - Op zondag 20 december aanstaande vindt voor het eerst een kerstmarkt plaats in de heemtuin Looackerhof. Wat kun je daar verwachten? Ongeveer 16 kramen met verschillende gezellige kerst- en winterartikelen en het terrein is in kerstsfeer aangekleed. Er is koffie/thee/warme chocolademelk, erwtensoep, maar ook andere lekkernijen te verkrijgen. De markt duurt van 11.30 uur tot 16.30 uur op de locatie Loo-ackers 29 in Emmen. De toegang is gratis.
Reageer!

Playback en kerstmarkt op Dord

NIEUW DORDRECHT - In en rond kerkgebouw De Rank in Nieuw Dordrecht wordt zaterdag 12 december een kerstmarkt gehouden. De markt duurt van 14.00-18.00 uur. Er is live muziek en ook treden de Streetdance Kids o.l.v. van Thirza Huizinga op.
Reageer!

Kerstshow De Grootveldruiters Dalen

DALEN - Show, spektakel en strips: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 13 december 2014. Alles draait om het thema Stripfiguren. De altijd druk bezochte kerstshow biedt shownummers van de eigen leden met een barrel race, springen, dressuur, mennen en meer.
Reageer!

De geur van kaneel en Glühwein op de mooiste kerstmarkten

Volgens veel mensen is het de mooiste tijd van het jaar. Huizen en winkels zijn geestelijk aangekleed en overal brandt zacht, warm licht. Zalfs in de kleinste plaatsen zijn vaak marktjes, fairs en braderieën. Maar om optimaal in de kerststemming te komen moet u eens een van onze speciaal geselecteerde kerstmarkten bezoeken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda