PRIJSVRAGEN

Kerstbingo bij vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - Op vrijdag 11 december 20:00 zal de laatste bingo van 2020 plaatsvinden. Aangezien heel Nederland nog in de greep van COVID-19 is, is dit bij SVBO niet anders. Mede door de coronamaatregelen wordt de bingo dus weer online gehouden. Uiteraard zijn Paus Bingodictus en Kardinaal Onderdeitis weer van de partij, echter zullen zij niet de enige omroepers deze avond zijn. Voor de kerstbingo komt er een onherkenbare Mystery Guest!
Reageer!

Carnaval Bingo bij SVBO

BARGER OOSTERVELD - Door de aanhoudende problemen van het coronavirus is het helaas nog steeds niet mogelijk te voetballen. Om iedereen die SVBO een warm hart toedraagt toch te vermaken in deze tijden heeft de activiteitencommissie van SVBO besloten nogmaals een bingo te organiseren. Nieuwe bingo, nieuw thema. Aangezien normaal gesproken rond deze tijd bekend wordt gemaakt wie de nieuwe Prins Carnaval is, hebben we besloten om voor het thema CARNAVAL te gaan. Dezelfde regels met wederom een leuke prijs voor wie het leukst verkleed is.
Reageer!

Uitslag verloting COVS HZOD

EMMEN - Op 27 juni vooraf aan de zomertraining van de scheidsrechters was de trekking van de verloting in het clubhuis “De Meerfluit”. De verloting is bedoeld voor aanschaf van een vaatwasmachine voor de vereniging. Voorzitter Theo Hein begon met een woord van dank aan Sport Inn Nieuw-Amsterdam die de lotenboekjes had gesponsord.
Reageer!

Scooterrijder aangehouden na ongeval

EMMEN - De politie heeft woensdagavond een 20-jarige man uit Emmen aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval. Eerder die avond is er op de Hondsrugweg een aanrijding geweest tussen een fietser en een scooter. Toen de agenten ter plaatse waren bleek dat de scooterrijder was weggereden. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Met behulp van oplettende getuigen en een burgernetactie kon de politie de 20-jarige man later die avond in zijn woning aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De Verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Reageer!

Offici?le uitreiking Kantine Make Over

EMMEN - Voorafgaand aan de wedstrijd DZOH - ZZVV werd officieel de prijs voor de Kantine Make Over ter waarde van 10.000 euro uitgereikt door Erik Blauwe, directeur Sligro Emmen (2e van links) en Nicole van der Burgh, senior manager bij Coca Cola Nederland (midden). Na de offici?le overhandiging sprak de voorzitter van DZOH, Rinze Savenije(derde van rechts), zijn dank uit aan de leden, vrijwilligers en medewerkers van de kantine van DZOH voor ieders bijdrage in dit succes. De dames van de kantine, Ria en Cynthia, zijn erg verguld met de prijs en zien uit naar het werken in de vernieuwde kantine. Inmiddels is er een eerste tekening van de nieuwe kantine van DZOH gepresenteerd. De wedstrijd tegen ZZVV werd overigens met 1-0 gewonnen door DZOH na een doelpunt van Ruben Kerkhoven. Met deze overwinning handhaaft DZOH haar ruime voorsprong in de 3e klasse op nummer 2 Klazienaveen en de andere teams.
Reageer!

Prijswinnaars Stoppelmarkt Regio Bank Barger Compascuum

EMMEN - Tijdens de afgelopen Stoppelmarkt in Barger-Compascuum konden bezoekers van de Stoppelmarkt de hoeveelheid muntgeld raden dat in een glazen pot zat. In de pot zat een bedrag van 91,26 euro. Tiny Lingenaar schatte het bedrag op 90,25 euro waarmee zij het bedrag het dichtst benaderde. De tweede prijs was voor Marietje Hartmann en Pascal Holscher sleepte de derde prijs in de wacht . De beschikbare prijzen bestonden uit een dinerbon ,weekendtas en een bioscoopbon.
Reageer!

Prijswinnaars Stoppelmarkt Barger Compascuum Regiobank

BARGER COMPASCUUM - Tijdens de afgelopen Stoppelmarkt in Barger Compascuum konden bezoekers van de Stoppelmarkt konden de hoeveelheid muntgeld raden dat in een glazen pot zat. In de pot zat een bedrag van 91,26 euro en Tiny Lingenaarschatte het bedrag op 90,25 euro waarmee zij het bedrag het dichtst benaderde. De tweede prijs was voor Marietje Hartmann en Pascal Holscher sleepte de derde prijs in de wacht . De beschikbare prijzen bestonden uit een dinerbon ,weekendtas en een bioscoopbon.
Reageer!

Sumeyye Sezer wint iPod in actie Drentse bibliotheken

EMMEN - De 14-jarige Sumeyye Sezer uit Emmen heeft een iPod gewonnen met het schrijven van een recensie voor de vernieuwde bibliotheekcatalogus. Directeur Marchien Brons overhandigde haar de iPod-shuffle in de Bibliotheek Emmen. Tot 1 oktober 2011 verloten de bibliotheken iedere maand onder degenen die een recensie schrijven in de Drentse catalogus een iPod-shuffle.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda