Heropening Servicecentrum Leger des Heils korps Emmen

EMMEN - Op zaterdag 29 augustus a.s. vindt de heropening van ons Servicecentrum van het kerkgenootschap Leger des Heils Emmen plaats. Na een gehele renovatie is het Servicecentrum aangepast en wederom klaar voor een lange periode van dienstverlening voor iedereen, die hulp op welke wijze dan ook nodig heeft.


In het Servicecentrum is een kledingwinkel gevestigd waar de tweedehands kleding wordt verkocht en indien nodig gratis verstrekt. Vanuit het centrum wordt open spreekuur gehouden voor mensen met maatschappelijke vragen, waaronder schuldhulp. Het geheel is mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers. Op zaterdag 29 augustus a.s. om 14.00 zal de officiële opening verricht worden door wethouder dhr. B. Arends. Ook is de directeur van het kerkgenootschap, Lt. Kol. J. den Hollander aanwezig bij de opening.

Hierbij nodigen wij iedere belangstellende van harte uit om dit met ons mee te vieren. U vindt ons aan de van Schaikweg 42-44, 7811 KK in Emmen.Het Leger des Heils korps Emmen, Wij geloven... ook in mensen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda