Taalwerkplaats gaat Gekleurd Grijs

NIEUW AMSTERDAM - Op donderdag 25 februari 2016 vindt het allereerste culturele seniorenfestival in Drenthe plaats. Het Gekleurd Grijs Festival heeft als decor woonwijkcentrum Holdert in Emmen en biedt optredens, workshops, presentaties en exposities. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.

Een enthousiast team onder leiding van Thérèse Major en Mart Brok hebben hieruit een prachtige bundel het licht doen zien. Deze is hopelijk klaar op 21 februari. ’s Middags van twee tot vier zijn de meeste schrijvers aanwezig en is er ook ruimte voor familie, kennissen en andere belangstellenden.

Ilse Veneklaas van Gekleurd Grijs zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen en het publiek zal gevraagd worden op geheel vrijblijvende basis deel te nemen aan een interessante workshop. Hoe de middag exact gaat verlopen is nog niet helemaal duidelijk maar gezien de reputatie van de Taalwerkplaats staat vast dat het gezellig en leerzaam zal zijn.(foto's Sijtze Veldema)

Verdere informatie op www.taalwerkplaatsdrenthe.nl. 0591-564303 of op locatie Zijtak OZ 66 7833AP Nieuw-Amsterdam. Toegang € 5 en er zal een drankje, een stukje kaas of worst zijn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda