MonutaCharity Fund schenkt 4 mei comité Emmer-Compascuum 1300 euro.

EMMER COMPASCUUM - Het MonutaCharity Fund is een onderdeel van Monuta uitvaartzorg en verzekeringen.Die er voor kiest om de paar jaar een ander thema te kiezen.Het thema dit jaar is “Herdenken Gedenken”.

Het bestuur van het 4 mei comité heeft een aanvraag ingediend voor hun tweede stille tocht die zal worden gehouden op woensdag 4 mei die zal starten om 19.00 uur in het centrum van Emmer-Compascuum waar men dan doormiddel van een stille tocht naar de begraafplaats aan de Runde N.Z. 66 te Emmer-Compascuum zal gaan waar dan bij het monument door middel van toespraken en muziek door de plaatselijke muziekvereniging Prins Hendrik om zo de voor ons gevallen strijders voor ons vrije Nederland zullen worden herdacht.Het bestuur van het MCF heeft positief beslist over deze aanvraag.

Op woensdag 4 mei om 18.00 uur zal Kasper Trip uitvaartverzorger te Emmen/Stadskanaal en tevens ambassadeur van het MCF de Cheque symbolisch uitreiken aan het bestuur van dit 4 mei comité, voorafgaande aan deze stille tocht bij het Monument

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda