WILDLANDS opent deuren tijdens Open Toptrouwlocatie Route 2019

EMMEN - Op zondag 22 september is WILDLANDS Emmen één van de Drentse deelnemers aan de Open Toptrouwlocatie Route. Op die dag opent het park tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren voor trouwlustigen. Net als vorig jaar is het doel van deze dag om WILDLANDS als trouwlocatie onder de aandacht te brengen.


WILDLANDS is een officiële trouwlocatie binnen de gemeente Emmen, maar ook zeer geschikt als feest- en fotolocatie. De stellen die op de Open Toptrouwlocatie-dag komen kijken, bezoeken de ceremonie-, foto- en feestlocaties in het park. Nieuw is dit jaar de bruidsbeurs met onder andere stands van (bruids)fotografen, een bruidsmodezaak, een proeverij van lepelgebakjes, een weddingplanner, DJ en bloemist. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld een bruiloft op maat.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor een bezoek aan WILDLANDS als trouwlocatie via https://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/trouwlocaties/wildlands-adventure-zoo-emmen/. Op deze website wordt WILDLANDS met een 9.2 gewaardeerd door de bruidsparen die al in het park zijn getrouwd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda