Historische avond Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Historisch Klazienaveen organiseert op donderdag 14 november de jaarlijkse historische avond in de kantine van het Esdal College. De avond begint om 19.00 uur. De ingang is via de bibliotheek, deze deur is vanaf 18.30 uur geopend. Deze historische avond wijkt in alles af van de tot dusver gehouden historische avonden. Centraal op deze avond staan 8 (oud) Klazienaveners die worden ge�¯nterviewd door Henk Kuhl (oud RTV Drenthe).


De interviews worden ondersteund door tal van historische foto's van Klazienaveen. Het thema van de avond is dan ook “Herinneringen” Daarnaast worden in de stijl van 1900 twee bijzondere schilderijen binnengebracht en onthuld die alles te maken hebben met het ontstaan van Klazienaveen. Verder gaat het licht uit voor een bijzonder moment waarin de bezoekers van de avond worden meegenomen in een mysterieus voorval dat aan het begin van de 20e eeuw plaatsvond rondom Klazienaveen.

De muzikale invulling van de avond is in handen van Ineke de Jong en haar begeleider Kees Hendriks. Ineke was twee keer finaliste op het Drents Liedtiesfestival en stond onlangs in de finale van het Twents Songfestival. Kaarten à 5 euro per persoon (incl. koffie) voor deze bijzondere historische avond zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda