Uitgebreid verslag van het kampioenschap bridge van de provincie Drenthe.

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe 2019/2020 voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie ism de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging. Wedstrijdleider Jan Derks mocht de bekers uitreiken aan de winnaars.


De Hoofdklasse is er voor de sterkste bridgers van Drenthe, De Eerste Klasse is voor de gemiddelde bridgespeler, De Tweede Klasse is toegankelijk voor beginnende bridgers, eventueel met een iets sterkere partner. Wie is dit seizoen de kampioen van Drenthe?

In de Hoofdklasse is de eerste plaats veroverd door de heren Onno van Nes uit Hoogeveen met Cees de Vries uit Klazienaveen inclusief promotie naar de Tweede Divisie Paren. In de Eerste Klasse was de winnaar de heren Rob Bos en Gerard Arling uit Assen, zij zullen samen met de heren Jan en Gerard Schutte (de broers eindigden op de tweede plek) uit Emmen het volgend seizoen spelen in de Hoofdklasse.

In de Tweede Klasse ging de hoogste eer naar de heren Johannes Jeuring en Wim Boer uit Emmen. Zij zijn samen met Anne de Jong en Iebele de Boer (zij waren tweede) uit Emmen gepromoveerd naar de Eerste Klasse. Allen van harte gefeliciteerd en succes met de deelname het volgend seizoen in de hogere klasse!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda