HARWIG INSTALLATIETECHNIEK VEROORZAAKT FILE IN EMMEN

Emmen -Medewerkers van Harwig en ITN Installatietechniek veroorzaken morgen een lange file in Emmen vanwege een BBQ Drive-Thru. Traditiegetrouw wordt bij Harwig Installatietechniek jaarlijks de zomerperiode ingeluid met een uitgebreid barbecuefeest voor alle 200 medewerkers. Door de Corona-maatregelen kan deze traditie dit jaar jammer genoeg geen doorgang vinden. Vrijdagmiddag 3 juli wordt een ware BBQ-Drive-Thru opgesteld op het parkeerterrein van Harwig aan de Atlantis 3 te Emmen door Slagerij Van der Zee uit Emmen.Daar rijden de herkenbare witte auto’s en busjes van de medewerkers van Harwig en ITN-Assen vrijdag langs om wat lekkers te proeven dat is klaargemaakt door de culinair specialisten van Van der Zee. Daarnaast krijgen alle medewerkers voor thuis ook een heerlijk stuk vlees mee van de ambachtelijke slager. Harwig wil in deze bijzondere periode haar medewerkers toch graag in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet in de eerste helft van dit jaar. De mannen en vrouwen van Harwig zijn dagelijks actief in Beheer en Onderhoud op zorglocaties, op scholen, in overheidsgebouwen en werken aan grote nieuwbouwprojecten.

Terwijl het overgrote deel van Nederland thuis kon werken, was dat niet aan de orde voor de medewerkers van Harwig. Met aanpassingen in roosters, veiligheids- en hygiënemaatregelen konden de meeste werkzaamheden gewoon doorgaan. Voor de grote inzet, flexibiliteit en betrokkenheid in de lastige periode die achter ons ligt worden de mensen bedankt door middel van deze speciale editie van de zomer-BBQ.

De afgelopen maanden heeft Harwig, samen met Koenen Bouw uit Emmen een grote verbouwing mogen realiseren voor Van der Zee Slagerijen. Van der Zee is net als Harwig een bedrijf uit Emmen met een lange historie. Harwig en Van der Zee proberen waar mogelijk regionaal hun partners en toeleveranciers te betrekken: “Dat is doorgaans duurzamer en daarmee stimuleren we de Regionomie.

Juist in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn en elkaar de bal toespelen in het Noorden”, aldus directeur Bernard Nederhoed van Harwig die deze week zijn handtekening zette onder de uitbreiding van de sponsorovereenkomst met FC Emmen. De voetbalclub is volgens de ondernemer ook belangrijk voor een sterke regio en verdient daarom alle support.

Op de locatie Van der Zee is vorige week de productie na de verbouwing weer van start gegaan. Ook de installaties van de nieuwe Rabobank in Emmen zijn vorige week opgeleverd door Harwig zonder openings- of opleverfeestelijkheden.

Samen met Van der Zee bedacht de directie van Harwig om dit BBQ-applaus aan de Technici te geven.

#MetMekaor

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda