Emmen Centrum - Modeshow op hoog niveau

EMMEN - De nieuwste mode showen op 60 meter hoog? In Emmen Centrum kan het! Afgelopen zaterdag was de in aanbouw zijnde Hondsrugtoren de locatie voor de modeshow op hoog niveau??. Op hoog niveau dankzij de hoogte en op hoog niveau dankzij de prachtige kleding die in Emmen Centrum te vinden is.


Vooraf was er bij de modellen een enorme vorm van spanning merkbaar, hoe gaan we dan naar boven, hoe gaan we de mode laten zien, dat waren vragen die enorm leefden. Naar boven konden we met de bouwlift, stabieler dan menigeen had verwacht en eenmaal boven wachtte het prachtige groene uitzicht over Emmen en Emmen Centrum.

De modeshow vond plaats zonder publiek maar wel met een compleet camera team! Het camerateam filmde met meerdere camera`s en een drone om de hoogte goed zichtbaar te maken en de mode van alle hoeken te laten schitteren. Onze fotograaf Henk van Wiewren zag het allemaal van afstand hoe de zomer mode op hoogte werd geflitst.

De organisatie lag in handen van Het Oude Centrum met medewerking van Emmen Vlinderstad. Voorzitter Het Oude Centrum, Willem Meijer ‘Het was een spannend project maar ik ben blij dat het op deze manier heeft mogen slagen! Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar de bouwer Akor en opdrachtgever Peter van Dijk projects & investments voor het beschikbaar stellen van de locatie.’

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda