De Zuidenvelder krijgt nieuw gezicht

EMMEN - Huis-aan-huis nieuwsblad De Zuidenvelder krijgt een nieuw gezicht. De krant verschijnt vanaf volgende week op het zogenaamde tabloidformaat, de helft van de huidige paginagrootte. Tegelijk wordt de lay-out opgefrist en komt er een gebruiksvriendelijke online-uitgave.


De Zuidenvelder is straks ook volledig digitaal te lezen. Uitgever NoordPers investeert hiervoor in nieuwe techniek, die garandeert dat het nieuws en de advertenties altijd optimaal worden gepresenteerd. Of de lezer nu kiest voor papier of een groter of kleiner beeldscherm als medium, de inhoud van de krant is altijd goed toegankelijk. Hiermee wordt bereikt dat de lezer maximaal gebruiksgemak ervaart en dat adverteerders een optimaal kanaal krijgen om hun reclameboodschap bekend te maken.

De Zuidenvelder op tabloidformaat wordt een stuk handzamer. Tegelijk krijgt de krant een nieuwe, frisse lay-out die het lezen nog prettiger maakt. Exclusief nieuws en advertenties worden volgens een uitgekiend opmaaksysteem afgewisseld, waardoor ook de reclameboodschappen maximale aandacht krijgen. Hiermee worden de belangen van de adverteerders van de krant optimaal gediend. Net als nu hebben zij de keuze uit diverse advertentieformaten en -uitvoeringen, waardoor een reclameboodschap of -campagne altijd volledig naar wens kan worden opgezet. Dankzij de toepassing van efficiënte nieuwe technieken geldt een prijsstelling die onverminderd scherp is.

Wie naast de papieren uitgave ook de online-publicatie wil inzetten om z’n klanten te bereiken, krijgt een schat aan nieuwe mogelijkheden. Ook hier geldt dat er diverse advertentieformaten- en uitvoeringen beschikbaar zijn. De digitale versie van De Zuidenvelder is te vinden op www.zuidenvelder.info. Hier is altijd het allerlaatste nieuws uit eigen regio te vinden en er zijn koppelingen met andere digitale kanalen zoals Facebook en Twitter. De online-uitgave zal hierdoor over een even grote aantrekkingskracht beschikken als z’n papieren tegenhanger.

De vernieuwing van De Zuidenvelder betekent dat het bereik straks groter zal zijn dan ooit. Dat is een mijlpaal en dus biedt de uitgever z’n klanten de komende tijd de kans om te profiteren. Ter introductie gelden voor adverteerders aantrekkelijke aanbiedingen. Alle informatie hierover is te krijgen bij de media-adviseurs.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda