100 ronden race

EMMER COMPASCUUM - Wij ervaren dat er deze vakantie meer activiteiten in eigen omgeving gedaan worden. Zo is naast grote vraag in losse verhuur ook veel vraag naar de 100 ronden race. De race van 29 juli hebben we meerdere teams teleurgesteld dat ze niet mee mochten doen. Daarom hebben we een extra datum op de kalender gezet, woensdag 5 augustus. Er is zijn nog plaatsen vrij!

Rijden met huurkart

Wist je dat we verschillende mogelijkheden hebben om het kartrijden te ervaren? Zo kan je als individu bij ons terecht maar ook met je groep. Je kan je eigen evenement organiseren of je stapt in met een evenement die door ons georganiseerd wordt.
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website:
Voor de individu, je eigen groep, of stap in bij een evenement.

Reserveren

Doordat ons ook regels is opgelegd rond om het Covid-virus kan er alleen op reservering gekart worden. In verband met drukte vragen wij tijdig en via e-mail een reserveringsaanvraag te doen.

Foto's kijken?

Tijdens evenementen zoals bedrijfsfeest worden er wel eens foto's door ons genomen en uiteraard van elke 100 ronden race.
Deze foto's foto's plaatsen we op een vaste pagina op onze website. Vind je het leuk om de foto's te bekijken en een indruk te krijgen van de evenementen? Kijk dan op betreffende pagina op onze website.

<tr style="mso-

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda