Drenthina oliebollen ook in de Corona tijd

Bestel een elftal oliebollen voor een tientje EMMEN - De voetbalcompetities liggen stil, ons clubhuis is dicht, maar onze traditionele oliebollenactie gaat wel door! We zijn tenslotte de oliebollenclub van Emmen. Door Corona kunnen we deze keer niet zelf bakken.


BESTELLEN KAN NOG TOT 28 DECEMBER.

Gelukkig hebben we een leverancier gevonden die geweldig lekkere oliebollen voor ons verzorgt. Oliebollen van Banketbakkerskwaliteit. De prijs is daardoor wel iets hoger dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken! Een zak met elf oliebollen naturel of met krenten kost € 10,- Bestellen kan dit jaar ook weer via oliebollen@drenthina.nl Eén voor allen, allen voor één en elf voor een tientje!

LET OP:
In verband met de inkoop graag uw bestelling doorgeven. Bij uw bestelling graag uw adres en postcode vermelden en of u de oliebollen zelf komt halen of wilt laten bezorgen. Ophalen kan op 31 december tussen 10.00 uur en 14.00 uur in het Clubhuis van Drenthina.

In verband met de corona regels en het beperken van het aantal contacten graag vooraf uw betaling op rekening van Drenthina, rekeningnummer NL 25 RABO 0306279045. OVV “Oliebollen; postcode en huisnummer”.

Vanaf 28 december zijn onze Oliebollen ook te COOP in Emmermeer.
Hartelijk dank voor uw steun!! namens de Sponsorcommissie van Drenthina

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda