Sandra Strating treed op in Paviljoen CHO op Rensenparkt

EMMEN - Wegens een groot succes bij de Sportverkiezing Emmen, Het bestuur van CHO heeft voor zondag 19 maart a.s. Sandra Strating kunnen vastleggen voor een daverend optreden in het mooie Paviljoenvan CHO50+ op het Renspark in Emmen. Haar optreden begint om 14.30 uur en de entree is gratis! Iedreen is dus van harte welkom en naar verwachting zal het een mooie muzikale middag worden.



Sandra Strating uit Emmer-Compascuum is een goedlachse Drent die inmiddels alweer zeven mooie diverse singles op haar naam heeft staan. Sandra is te vinden op Youtube, Facebook, Instagram en TikTok. Het begon al toen zij als kind deelnam aan playback shows. Het zingen kreeg steeds meer gestalte na een optreden tijdens gezellige avond en in 2019 kreeg Sandra de mogelijkheid om via de bekende Martin Sterken haar eerste single uit te brengen. “Niet staat mij in de weg”.

Daarna groeide de belangstelling meer en meer. Via Tim Hemme uit Zwartemeer kreeg zij een paar mooie aanbiedingen voor diverse singels in het Nederlands, Engels en Duitstalig. Haar eerste echte grote optreden voor groot publiek beleefde Sandra echter op 7 februari in Atlas Theater tijdens de Sportverkiezing van de Gemeente Emmen. Natuurlijk kijkt ze nu ook uit om in het paviljoen van het Rensenpark de liefde voor het zingen nog meer te kunnen uitdragen met een zeer gevarieerd programma.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda