Zaterdag 26 april, Koningsdag 2014 in Barger Oosterveld met groot Oranjefeest!

BARGER OOSTERVELD - Zaterdag 26 april, Koningsdag 2014, is er voor de 8e keer de Flintenloop in Barger Oosterveld, gecombineerd met een groot Oranjefeest! Vanaf ’s morgens kan iedereen rondneuzen op de gezellige braderie & vrijmarkt(deelname en inlichtingen 0591-623354). Om 10 uur is er een versierde fietsenoptocht door het dorp voor kinderen van de basisschool. En vanaf 11uur is er rondrit van de Old-Timer Club uit Barger Oosterveld, gevolgd door een presentatie van deze klassieke auto’s en motoren.

Tevens kunnen vanaf 11 uur kinderen rondritten maken achter op de motoren van de Motor Club uit Barger Oosterveld. En voor de kinderen staat er een draaimolen waar ze gratis in kunnen.

’s Middags staat op het programma de 8e FLINTENLOOP. Vanaf 12.30 uur zijn er diverse hardloopwedstrijden voor jeugd en om 14.00 uur start de 5 en 10km wedstrijdloop.

Verder zijn er in het centrum van Barger Oosterveld de hele dag gezellige terrassen met veel live muziek. Er zijn o.a. optredens van Easterfield, The Stokers, Easy Live, Olaf de Groote & Henri Kuipers, Echt Wel!, DJ Matthé en DJ Michel Lubbers.

Een bezoek aan Barger Oosterveld is 30 april zeker de moeite waard!

________________________________________

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda