Gouden Pijl en Rabobank al 37 jaar één met de regio

EMMEN - Rabobank Emmen-Coevorden is ook in 2014 hoofdsponsor van de Gouden Pijl. Met steun van onder andere de Rabobank gaat de 37e editie van hét wieler- en amusementspektakel van Noord Nederland op 12 augustus van start. “De voorbereidingen zijn al in volle gang”, aldus Roelie Lubbers, voorzitter van het bestuur van de Gouden Pijl. Zij vervolgt: “Ook de gesprekken met de Rabobank horen bij die voorbereidingen. Het bestuur is zeer verheugd dat ook dit jaar de Rabobank zich één toont met de regio.”

“De Rabobank Gouden Pijl is een begrip in Emmen en ver daarbuiten. Veel mensen kijken uit naar dit gratis toegankelijke evenement vol topsport en muziek op de stadsvloer. De Rabobank Emmen-Coevorden toont zich maatschappelijk betrokken en deelt die sympathie voor De Pijl. Dat waarderen wij enorm.”

Het bestuur realiseert zich dat het voor sommige bedrijven moeilijke tijden zijn. Gelukkig
delen nog veel ondernemers, net als de Rabobank, de passie voor De Pijl en de warmte voor de regio. Al die sponsors, met de Rabobank voorop, zijn hard nodig om het programma aantrekkelijk te maken. Het bestuur maakt zich daar ook in 2014 weer sterk voor.

De Rabobank Gouden Pijl is hét evenement van Emmen en reikt verder dan een rondje
om de kerk. Het criterium kan ieder jaar weer rekenen op een aansprekend rennersveld met nationale en internationale toppers en tienduizenden bezoekers. Ook dit jaar is er in samenwerking met de regionale horeca en RTV Emmen weer tal van muzikaal amusement op diverse podia.

De komende maanden spannen het bestuur en de andere vrijwilligers zich maximaal in om
op 12 augustus weer een prachtige dag te organiseren. Wie de profrenners worden tijdens de Pijl, bepaalt het bestuur pas tijdens de Tour de France.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda