Alles Kids in Drenthe muziekfestival met o.a. K3

Samenwerking met winkeliersvereniging De Weiert Emmen - Op zaterdag 28 juni 2014 organiseren Alles Kids in Drenthe en winkeliersvereniging De Weiert een anderhalf uur durend muziekfestival met o.a. een groot optreden van K3. Het muziekfestival vindt plaats op het Insulindeplein in Emmen vanaf 14.00 uur. Toegangskaarten voor het festival kunnen verkregen worden door middel van een spaaractie bij alle winkeliers en horecagelegenheden in het overdekte winkelcentrum De Weiert in Emmen.

De spaaractie loopt vanaf vrijdag 25 april tot en met zaterdag 21 juni 2014. Vanaf 25 april ontvangen klanten bij winkels en horecagelegenheden in De Weiert een sticker bij iedere besteding van € 10,-. Een volle stempelkaart met daarop 10 stickers geeft recht op een toegangsbewijs voor het Alles Kids in Drenthe muziekfestival met K3 tegen betaling van € 15,-. In totaal zijn er 3.000 toegangskaarten beschikbaar.

Daarnaast heeft de stichting Alles Kids in Drenthe ruim 200 kaarten tot haar beschikking die ten goede zullen komen aan de jeugd van de regio Emmen via erkende instellingen en organisaties.


Rudith Backers - Van der A van Stichting Alles Kids in Drenthe en de heer F. Bijsterbosch van Winkeliersvereniging De Weiert met de ondertekende samenwerkingsovereenkomst.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda