Drenthe onder de loep bij de Senioren Zomer School

De Senioren Zomer School Drenthe heeft het cursusprogramma van 2014 al weer klaar. Deze informatieve en afwisselende cursussen worden ook dit jaar weer georganiseerd in de zomermaanden juni en juli a.s en zijn bedoeld voor 50 plussers. De Senioren Zomer School is in 1993 gestart en is al vanaf het begin een groot succes. Deelnemers, vrijwilligers en inleiders zijn enthousiast. Jaarlijks schrijven zich 50 deelnemers in, dat is gelijk ook het maximum aantal cursisten.

De organisatie is in handen van deskundige vrijwilligers. Zij bereiden het geheel voor en geven leiding bij de uitvoering van het cursusprogramma. De programma’s zijn opgezet rond een thema en bestaan uit inleidingen, rondleidingen, excursies en bezoeken aan instellingen/organisaties/bedrijven. Dit jaar is het cursusthema’; ‘Zuid Oost-Drenthe leeft’ op vijf woensdagen vanaf 25 juni a.s. in Emmen/ Coevorden e.o. De kosten bedragen €100, - per cursus, inclusief de excursies, koffie, thee en lunches.

Voor informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met Loes Hubert (0591 615361; l.m.w.hubert@kpnplanet.nl en Hanneke v/d Ham (0591 611758) Hannekebert@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda