31 uur op excusie in Wildlands. Durf jij het aan??

EMMEN - Ga de uitdaging aan en dompel je 31 uur lang onder in de wereld van WILDLANDS. Je kunt van vrijdag 20 oktober 10:00 uur â


WILDLANDS: een werelds avontuur!

Vrijdag 20 oktober 10:00 uur t/m zaterdag 21 oktober 17:00 uur

Programma
Het programma van deze 31 uur WILDLANDS is divers. Zo zijn er bijvoorbeeld dierpresentaties bij de olifanten, mantelbavianen en ijsberen. Ontmoetingen met Neila & Babu. Maar ook mini workshops (nacht)fotografie. Diverse lezingen over de plantenwereld van WILDLANDS, de wondere wereld van het natuurfilmen en hoe jij ook al snel een leuke film kan maken, het achtergrond verhaal over de bouw van WILDLANDS en het werk van onze diëtist voor de dieren.

Een tour achter de schermen biedt in de avonduren de unieke kans om een onbekende kant van WILDLANDS te ontdekken. En wil je even rustig bijkomen, dan kan dat tijdens de marathonvertoning van de film Rokjesdag (deels opgenomen in WILDLANDS) en de documentaire-serie Wilde Dieren in WILDLANDS. Rimbula River vaart tot laat in de avond en’s nachts vliegt de Arctic 1 gewoon door. Je krijgt dus niet de kans om je te vervelen!


Binnenkort kun je hier het volledige blokkenschema van alle activiteiten downloaden en je bezoek aan 31 uur WILDLANDS voorbereiden!

Let op
Tijdens de avond- en nachtelijke uren zijn er speciale routes uitgezet in het park. Niet alle delen zijn toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens 31H WILDLANDS niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens het gehele event te zien.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda