WILDLANDS, Leukste Uitje van Nederland?

EMMEN - WILDLANDS Emmen is in de race voor de titel het Leukste Uitje van Nederland 2019. De verkiezing het Leukste uitje van Nederland wordt jaarlijks gehouden door Het Land van ANWB. De wedstrijd wordt gezien als de belangrijkste toeristische verkiezing van Nederland. WILDLANDS hoopt natuurlijk zo veel mogelijk stemmen in de wacht te slepen.


Tot en met 4 november 2018 kan iedereen stemmen op het Leukste Uitje van Nederland. De beoordeling is aan de hand van criteria, als gastvrijheid, deskundigheid personeel en prijs/kwaliteitverhouding. Ook naar deze beoordeling is WILDLANDS erg nieuwsgierig. Via de social media heeft het park al een oproep gedaan mee te doen aan de verkiezing.

Het Land van ANWB reikt voor het negende jaar prijzen uit voor de leukste provinciale uitjes, landelijke winnaars en sinds vorig jaar wordt ook het leukste uitje over de grens gekozen. De winnaar van het 'Leukste uitje van Nederland 2019' wordt in het eerste kwartaal van komend jaar bekend gemaakt, de precieze datum van deze uitreiking volgt nog.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda