ATLAS Theater laat wensen uitkomen

EMMEN - Het ATLAS Theater viert de feestdagen samen met haar bezoekers. Gedurende de kerstvakantie staan er meerdere voorstelling geprogrammeerd en kunnen bezoekers tevens van een voorstelling genieten op tweede kerstdag met een uitgebreide kerstlunch.


Nu sinterklaas bijna weer achter de rug is maakt het theater zich klaar voor de feestdagen. Gedurende de kerstvakantie staat er meerdere voorstellingen geprogrammeerd voor jong en oud. Zo kan men de bijna uitverkochte voorstelling ‘Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen’ bezoeken.

Deze voorstelling is enkel in de noordelijke theater te zien en wordt gespeeld door zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs, waaronder Bert Visscher en Arno van der Heyden. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de uitverkochte voorstelling van Emmens trots: Bouke! En de allerkleinste theaterbezoekers kunnen hun hart ophalen bij de familievoorstellingen ‘Kikker en de vallende ster’ en ‘Bumba en het magische Wonderboek’.

Familie-uitje op tweede kerstdag
Ook op tweede kerstdag is het theater gewoon geopend en kunnen bezoekers terecht voor een compleet dagje uit. Om 15.00 uur kan men genieten van de winterse musical ‘Tom’s Magische Speelgoedwinkel’, een avontuurlijke familiemusical vol magie, spanning en humor. Voorafgaand aan de voorstelling wordt een uitgebreide kerstlunch geserveerd die voor iedereen toegankelijk is.

Wensboom
Bezoekers kunnen tevens vanaf 15 t/m 29 december een wens doen in het theater. Bij de entree staat een kerstboom waar men een kerstster in kan hangen. Binnen de actieperiode kunnen bezoekers de ster ophalen bij de theaterkassa en hierop een voorstelling schrijven die zij in 2019 willen bezoeken. Aan het eind van de actieperiode kiest het theater één winnaar waarvan zijn of haar wens zal uitkomen.

Ook op social media verloot het theater in de week voor kerst elke dag te gekke prijzen! Waaronder kaarten voor de voorstelling op tweede kerstdag en gratis kaarten voor WILDLANS.

Ga naar www.atlastheater.nl voor het programma gedurende de feestdagen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda