Eigen huisstijl voor het Rensenpark

EMMEN - Met de onthulling van het logo hebben wethouders Jisse Otter en Robert Kleine dinsdag 4 december de huisstijl voor het Rensenpark gepresenteerd. De huisstijl met het kleurrijke logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het park terug. Begin 2019 wordt ook de website van het Rensenpark in de nieuwe huisstijl gelanceerd.

Jisse Otter(rechts): “We zien dat mensen het Rensenpark steeds beter weten te vinden. Terecht, want er is van alles te zien en te beleven. Zo zijn in het park veel creatieve ondernemers te vinden op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Ook zijn er regelmatig bijzondere evenementen. Het Rensenpark heeft zich de afgelopen twee jaar goed op de kaart gezet. Wij vonden het daarom tijd voor een eigen uitstraling voor het Rensenpark zodat we herkenbaarder naar buiten kunnen treden.”

Symbolen
Het logo laat volgens Robert Kleine goed zien waar het Rensenpark voor staat: “Er zijn symbolen voor kunst, cultuur, innovatie, horeca en evenementen. De vlinder verwijst naar Emmen Vlinderstad en naar de vlindertuin. De cirkel staat voor doorontwikkeling en het klassieke lettertype is de link met de historie van deze bijzondere plek.”

Over het Rensenpark
De oude dierentuin wordt omgetoverd tot een creatief park waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor kleine en grote initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Dit is een groeiend traject. Ook nu is het Rensenpark al een bezoek waard. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Het park is dagelijks open tussen 09.00 en 17.00 uur. Volg de ontwikkelingen op instagram.com/rensenparkemmen.
(foto Hansman foto en Beelwerk)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda