Yes! De zomervakantie is ook bij WILDLANDS begonnen!

EMMEN - Wist je dat je WILDLANDS in de avonduren kunt bezoeken tijdens SummerNights? Wij zijn namelijk tot en met 25 augustus geopend van 10:00 tot 20:00 uur! De SummerNights beginnen om 16:00 uur. Tijdens deze eerste editie van SummerNights zijn er allerlei extra activiteiten. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in de wereld van de hete droogte: Serenga.

Kom genieten van het food- en marktplein, muziek, Afrikaanse dansers en interactieve dierpresentaties. Met uitzicht op de savanne is er geen betere manier om te genieten van het mooie weer en er even helemaal uit te zijn.

ANWB leukste uitje

Voor de tiende keer organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland. En ook dit jaar maakt WILDLANDS weer kans op deze publieksprijs. Stemmen kan tot en met 3 november 2019 via deze link En wist je dat jij dan kans maakt op een dagje uit voor het hele gezin!?

Wereldse weetjes

Nieuw in het park zijn de wereldreizigers Tygo en Tess. Zij reizen de hele wereld over maar je vindt hun vaak in WILDLANDS. Ze hebben veel leuke informatie over dieren die ze graag met jou delen. In het park verzorgen ze verschillende dierpresentaties. Deze zomer kun je dagelijks Tygo of Tess tegenkomen in WILDLANDS.

Zeehonden

De twee zeehonden die eind juni naar WILDLANDS zijn verhuisd, voelen zich al helemaal thuis. Drie keer per dag worden ze voorzien van een lekker hapje vis. En daar genieten ze zichtbaar van!

Penseelzwijnen

Begin juli zijn twee penseelzwijnen in WILDLANDS gearriveerd vanuit Duitsland. Het penseelzwijn dankt zijn naam aan de lange witte haren aan zijn oren die lijken op een penseel. Het duo is te zien in Serenga waar ze de dwergzeboes gezelschap houden.

Zonneral in Rimbula

Een warm welkom voor een nieuwe inwoner van Rimbula. Gisteren arriveerde namelijk de zonneral zijn wederhelft en daarom bouwden de dierverzorgers dit toekomstige thuis! Het liefdesnestje staat al klaar in Rimbula.

Nieuwe plattegrond

Vanaf zaterdag 13 juli kun je met een spiksplinternieuwe parkplattegrond op pad in WILDLANDS. In het boekje heeft elke wereld zijn eigen gedetailleerde kaart gekregen met compleet nieuwe tekening. Speciaal voor de jonge avonturiers zijn er vernieuwde paspoorten. Ontdek de verschillende werelden en leer de dieren beter kennen.

Welpen

De welpen Zuna en Kimani zijn al flink gegroeid en zitten volgens de dierverzorgers nu in de 'uitrek-fase': lang lijf, hele lange poten en krachtige klauwen. Ze gaan ook steeds vaker met zijn tweetjes op ontdekking op de Leeuwenberg. Toch houdt moeder Tia de twee welpen nog goed in de gaten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda