Cosis en WILDLANDS slaan handen ineen

EMMEN - Cosis en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen werken sinds vandaag samen. In het dierenpark worden vanaf nu namelijk producten verkocht die gemaakt zijn door cliënten van Cosis uit Groningen en Drenthe. Deze lijn heet #metZorggemaakt. Vanmorgen is de samenwerking met een feestelijke opening in winkel De Expeditie gevierd.


Alle producten uit deze lijn zijn gemaakt door mensen die bij Cosis werken; zij hebben allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Veel van hen werken dagelijks in een beschermde werkomgeving aan bijzondere producten en diensten. De diverse ‘met Zorg gemaakte’ artikelen die in WILDLANDS verkocht worden, hebben in alle gevallen een directe link of knipoog naar het park en de dieren.

Zo zijn er dierenkaarsen, houten decoratie-dieren, insectenhotels, voederhuisjes, kunstkaarten en schilderijen gemaakt. De meeste artikelen hebben een duurzaam karakter door het hergebruik van materialen uit restafvalstromen, waardoor ze goed bij WILDLANDS passen.

Daarnaast zijn de unieke artikelen van Cosis een mooie aanvulling op het bestaande Home & Decoratie- assortiment in de winkel De Expeditie (vooraan het park). De artikelen van Cosis zijn te koop in WILDLANDS zolang de voorraad strekt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda