Nieuwsbrief FC Emmen

EMMEN - Het laatste nieuws over FC Emmen in de FC Emmen Nieuwsbrief.

Komt u ook naar Johnny de Mol? Benefiet-diner met Koning Voetbal
Steun samen met FC Emmen het Goede Doel en reserveer een sponsortafel! Klik hier voor de uitnodiging. Het gaat om de laatste tafels!! Aanmeldingen ontvangen wij graag op het speciale e-mailadres hetvergetenkind@fcemmen.nl

Kennismaken met Golf? Wij bieden u een clinic aan!
U krijgt in deze leuke en uitdagende clinic les van golfprofessionals. Natuurlijk wordt er afgesloten met een wedstrijd.

Het programma van donderdag 28 April op Golfbaan Zuid Drenthe te Erica ziet er als volgt uit:
13:00 uur: Ontvangst met koffie en koek in de Brasserie.
13:30 uur – 16.30 uur : Clinic
16.00 uur – 17:00 uur: Prijsuitreiking en een hapje en drankje.
Aanmelden
Enthousiast? Lees hier de uitgebreide informatie en meldt u dan nu aan voor een actieve middag op golfbaan Zuid Drenthe in Erica. Dit kan door een email te sturen naar commercie@fcemmen.nl.

Interland Drenthe - Groningen
's Middags om 16.00 uur geven Roelof Luinge en Evert ten Napel het startsignaal voor de wedstrijd tussen oud-betaald voetballers uit Drenthe en Groningen. De Drenthen met o.a. Michel van Oostrum, Joseph Oosting, Roy Stroeve, Ted Venema tegen de Grunnegers met o.a. onze nieuwe trainer Dick Lukkien, Hugo Alves en Paul Matthijs. Wij nodigen u van harte uit om deze wedstrijd te komen bezoeken! De toegang is gratis.

Op zoek naar Jong Talent? Heeft u een HBO vacature?
Dan hebben wij een match voor u in de vorm van HBO pas afgestudeerden en HBO studenten op zoek naar een afstudeerplaats!
Lukt het u ook zo moeilijk om HBO vacatures opgevuld te krijgen? Meld u zich dan snel aan voor Matchday 2.0 op woensdag 11 mei 2016.

Matchday 1.0 is gehouden op 25 november 2015 en heeft een aantal aardige matches opgeleverd, zie via de volgende link het onlangs verschenen Persbericht www.emmenmaakhetmee.nl/matchday

Wellicht heeft u geen openstaande vacature, maar bent u wel op zoek naar jong talent? Jong talent om hun afstudeeropdracht bij uw organisatie te vervullen, om in die periode ook even aan elkaar te kunnen snuffelen en om daarna wellicht in dienst te nemen? Klik op flyer voor meer informatie over Matchday 2.0.

Unieke sponsorreis naar Rotterdam - donderdag 2 juni
We gaan aan boord van het uiterst luxe, nieuwe cruiseschip Aïdaprima waar we een zeer uitgebreide rondleiding krijgen en gaan genieten van een fantastisch buffet in één van de restaurants. Vervolgens bezoeken we de befaamde Markthal. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Mountainbiken met Steven Rooks
U heeft zaterdag 28 mei de kans om onder begeleiding van good old Steven Rooks door de bossen rondom Schoonoord te crossen. Jacob Heins van Pro Coatings heeft deze sportieve dag georganiseerd. Klik hier om de uitnodiging te lezen en u in te schrijven!

Rondje Exloo groot succes
Heeft u de sfeerrijke film van Rene Posthuma, onze huiscineast, al gezien? Hij heeft het Rondje Exloo vastgelegd. Kijk voor het filmverslag op de FC Emmen website! Of https://www.youtube.com/watch?v=_q6psxbwbRc

De uitslagen
De deelnemers aan de Audi Challenge, de Golf Tour en het karten streden fanatiek voor de podiumplekken. Klik voor de uitslagen op Audi Challenge en de Golf Tour. Nogmaals willen wij Hotel Bussemaker, Schutrups Schoenen, Century, Kartcentrum Pottendijk, Bikes4you en Spa en Wellness heel hartelijk bedanken voor deze geweldige dag!

Mud Run Kids 2016
Heeft u stoere (klein) die niet bang zijn om vies te worden en echte doorzetters zijn? De 1e editie van de Mud Run Kids vindt plaats op zondag 3 juli! Klik hier voor meer informatie.

FC Emmen - Fortuna Sittard vrijdag 29 april
Deze laatste competitiewedstrijd is JUMBO Supermarkten de wedstrijdsponsor.
Aanbieders van de wedstrijdbal zijn woonzorgcentrum De Horst en Van Peer - Koken, Tafelen en Cadeau's.

Programma thuiswedstrijden:
29 april : FC Emmen - Fortuna Sittard

Agenda 2016:
donderdag 28 april : Golfclinic Golfbaan Zuid Drenthe te Erica : Benefietdiner "Het vergeten kind" m.m.v. Johnny de Mol
woensdag 11 mei : 100 ronden race kartcircuit Pottendijk
woensdag 11 mei Match Day - 2e editie
woensdag 1 juni : Symposium internationaal zakendoen
donderdag 2 juni : Sponsorreis Rotterdam

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda